Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Δημοτικό Συμβούλιο Αγρινίου: ψήφισμα καταδίκης της δράσης της Χρυσής Αυγής


      Ψήφισμα με το οποίο καταδικάζεται η δράση και τα επεισόδια που προκάλεσαν μέλη της  Χρυσής Αυγής στη Δημοτική Ενότητα Γαβαλούς, υιοθέτησε κατά πλειοψηφία το Δημοτικό Συμβούλιο Αγρινίου, μετά από πρόταση του Δημάρχου Παύλου Μοσχολιού.

Το ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου έχει ως εξής:
      «Το Δημοτικό Συμβούλιο Αγρινίου, έχοντας ως πάγια θέση του την καταδίκη κάθε πράξης βίας, καταδικάζει με τον πιο έντονο και κατηγορηματικό τρόπο τη δράση και τα επεισόδια που προκάλεσαν μέλη της Χρυσής Αυγής στη Δημοτική Κοινότητα Γαβαλούς, καταλύοντας κάθε έννοια νομιμότητας....



      Η Ελλάδα, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, είναι ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό κράτος και ασκεί συντεταγμένα τις αναγκαίες λειτουργίες, μέσω των αρμοδίων οργάνων του.
      Οι υπαρκτές ελλείψεις στην άσκηση αυτών των καθηκόντων από τα αρμόδια όργανα του κράτους, δεν νομιμοποιεί κανέναν να «πάρει το νόμο στα χέρια του», να υποκαταστήσει τις υπηρεσίες και να αναλάβει αρμοδιότητες και ρόλους που δεν του ανήκουν.
         Πολύ δε περισσότερο, όταν η υπέρβαση αυτή γίνεται από μέλη του νομοθετικού σώματος της χώρας, οι οποίοι οφείλουν πρώτοι να τηρούν τη διάκριση των εξουσιών και τη νομιμότητα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο