Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

ΒΙΝΤΕΟ: Ξεκίνησε η εγκατάσταση συσκευασίας νωπών ιχθύων του «Νηρέα» στην Τσαπουρνιά


      Συνέντευξη Τύπου του προέδρου της ΝΗΡΕΑΣ Αρ. Μπελλέ, του δημάρχου Ξηρομέρου Π. Σαμαρά και του προέδρου της ΕΑΣ Ερ. Γαλούνη για την μεγάλη επένδυση του ΝΗΡΕΑ, στο χωριό Μαχαιράς, περιοχή Τσαπουρνιά του Ξηρομέρου.

Πηγή: Εφημερίδα «ΑΙΧΜΗ»

3 σχόλια:

  1. ολα καλα και συγχαρητήρια στην εταιρία. μια παρακληση μονο προς ολες τις ιχθυοπαραγωγικες μοναδες . ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ !!! παρα μα παρα πολλες φορες εχω δει να επιπλέουν στην θαλασσα , και εξω στις παραλιες σακουλες απο τροφες ψαριων , και αλλα ειδη που βρισκωντε κατα κόρων στις μοναδες αυτες . ας σεβαστουμε λιγο το περιβαλον και κατ΄επεκταση τους συνανθρώπους μας . το να ανακυκλωθουν αυτα τα σκουπιδια ειναι καλο για ολους μας , και για ολο τον πλανητη . οχι καψιμο !!! ανακυκλωση λεει πολλα αυτο . και παλι ενα μεγαλο μπραβο στον ΝΗΡΕΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΣ ΣΥΜΒΑΛΛΕΙ Ο ΝΗΡΕΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ.
    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΣΕ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΤΟΞΙΚΩΝ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΙΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ, ΕΦΟΣΟΝ ΑΥΤΑ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έλεος, το μαυρο άσπρο κάνετε και παίρνετε αποφάσεις για το μέλλον της περιοχής μας χωρίς να ρωτάτε κανέναν. Έγινε καμία διαβούλευση με κάποιο φορέα στο δήμο; Υπήρξε καμμία απόφαση δημοτικού συμβουλίου και δεν το ξέρω; Αφού πρώτα μας γεμίσατε, από το Μύτικα μέχρι τον Αστακό, με τα κλουβιά των ιχθυοκαλιεργειών κύριε Γαλούνη και Σαμαρά, τώρα θα μας φέρετε και τα εργοστάσια τους. Με βάση ποιό χωροταξικό της περιοχής και ποιό σχέδιο ανάπτυξής της; Μπορείτε να μας το παρουσιάσετε; Ντροπή σας γιατί εσείς τόσα χρόνια είσασταν δήμαρχοι και φέρατε την περιοχή στο σημείο να εχει ανάγκη τέτοιου είδους επενδύσεις. Και έχετε το θράσος να μας το λετε κιόλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο