Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Μίνι κρουαζιέρα στη Βόνιτσα για τις αθλήτριες του Ionian Beach Volley 2012


         Mίνι κρουαζιέρα στην Βόνιτσα με σκάφος, για τις αθλήτριες και τους δημοσιογράφους που θα καλύψουν το τουρνουά, θα πραγματοποιηθεί από τους διοργανωτές του IONIAN BEACH VOLLEY 2012 Γυναικών και του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας!
       Το IONIAN BEACH VOLLEY 2012 Γυναικών, θα διεξαχθεί από 10 έως 15 Ιουλίου 2012, σε Βόνιτσα και Πρέβεζα, έτσι η διοργάνωση πρωτοτυπεί, προγραμματίζοντας αυτή τη μίνι κρουαζιέρα!
        Πριν το IONIAN BEACH VOLLEY 2012, στις 9-10 Ιουλίου θα διεξαχθεί το Κ20 αγοριών και κοριτσιών της ΕΣΠΕΔΕ.
     Επίσης οι διοργανωτές επιφυλάσσουν πολλές εκπλήξεις και δώρα για τις αθλήτριες που θα συμμετέχουν στο φετινό IONIAN BEACH VOLLEY 2012 Γυναικών.
      Χορηγοί διαμονής είναι το Hotel Bel Mare (Βόνιτσα), “Sozos Inn” Hotel (Βόνιτσα), και το Hotel Esperanza (Κανάλι Πρέβεζας), και την διοργάνωση την στηρίζουν πολλοί τοπικοί επιχειρηματίες.....


       Στο φετινό IONIAN BEACH VOLLEY 2012 Γυναικών θα αγωνιστούν οι: Μαρία Νομικού (ASYSTEL NOVARA), Τζίνα Λαμπρούση (Ηρακλής Κηφισιάς), Παναγιώτα Διώτη (Ηρακλής Κηφισιάς), Άντζελα Βαμβακούση (Πανιώνιος), Φωτεινή Μπίσκου (Αγία Παρασκευή), Νεφέλη Στασινοπούλου (Αγία Παρασκευή), ενώ μέσα στις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί από τους διοργανωτές το κυρίως ταμπλό των 2 τουρνουά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο