Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

ΠΑΛΑΙΡΟΣ: Με επιτυχία η έκθεση ζωγραφικής των μαθητών της Σπυριδούλας Ζερβούλη


            Με  επιτυχία πραγματοποιήθηκε η έκθεση ζωγραφικής των μαθητών  της Σπυριδούλας Ζερβούλη, χθες Πέμπτη 12 Ιουλίου, το απόγευμα, σε αίθουσα του παλιού Δημοτικού Σχολείου Παλαίρου.
       Οι μαθητές-τριες με χαρούμενα τα προσωπάκια τους,  είχαν την ευκαιρία να εκθέσουν τα έργα τους, να δείξουν στο κοινό τις πανέμορφες δημιουργίες τους και να τονίσουν τη σημαντική δουλειά που γίνεται, υπό την επιμέλεια της εικαστικού Σπυριδούλας Ζερβούλη...




      Θα θέλαμε να συγχαρούμε την εικαστικό Σπυριδούλα Ζερβούλη, τόσο για την ευαισθησία της σε ζητήματα εικαστικών, όσο και για τη σπουδαία δουλειά που κάνει τα τελευταία χρόνια στην Πάλαιρο και να συγχαρούμε όλους τους μικρούς μαθητές που είναι μεγάλα ταλέντα για τις υπέροχες ζωγραφιές τους.
        Η Σπυριδούλα Ζερβούλη δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους παρευρισκόμενους και να συγχαρεί τα νέα παιδιά, λέγοντας χαρακτηριστικά: 
     «Ευχαριστώ από καρδιάς, όλους όσους ήρθατε χτες στην έκθεση μας, ευχαριστώ όλους όσους με βοήθησαν, ευχαριστώ τους γονείς των παιδιών για την εμπιστοσύνη τους, μα πιο πολύ ευχαριστώ τα παιδιά, τους μαθητές μου για την μεγάλη αγάπη που μου δείχνουν κι αυτό αξίζει περισσότερο απ όλα........
   Δέσποινα, Γιώργο, Αλεξάνδρα, Σαπφώ, Θεοφιλία, Αλέξανδρε μικρέ, Αλέξανδρε μεγάλε, Ελισάβετ, Μαίρη, Στέλλα, Δήμητρα, Ελένη, Ανδρομάχη, Μυρσίνη, Ξένια, Αναστασία, Νεκταρία, Μαρία, Εύη, Φωτεινή, Ευσταθία, Μαρκέλλα, Σοφία, σας ευχαριστώ και σας λατρεύω.....»  


    Να επισημάνουμε ότι μετά την μεγάλη επιτυχία που είχε η χθεσινή έκθεση Ζωγραφικής, θα επαναληφθεί τον Αύγουστο στη πλατεία Παλαίρου.



1 σχόλιο:

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο