Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ: Βαθιά νυχτωμένοι όσοι πιέζουν για δουλειές και συκοφαντούν την περιφέρεια


       Σε σχέση με το συνεχιζόμενο και αήθη θόρυβο για δήθεν αναθέσεις και σπατάλες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας σχετικά με την τουριστική προβολή της Περιφέρειας, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Αγροτικής Οικονομίας Γιώργος Αγγελόπουλος, έκανε σήμερα στους δημοσιογράφους την παρακάτω δήλωση:
    «Επειδή από ορισμένες, λίγες, πλευρές και παρά τις πλήρεις διευκρινίσεις που δόθηκαν συνεχίζεται η αναπαραγωγή της αθλιότητας σε βάρος της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας ξεκαθαρίζω τα παρακάτω σημεία:....



Πρώτον: Αυτήν τη στιγμή που μιλάμε και για το συγκεκριμένο σκοπό δεν έχει ξοδευτεί ούτε ένα ευρώ. Συνεπώς είναι αδύνατο να γίνεται λόγος για σπατάλη δημόσιου χρήματος κι όσοι το κάνουν είναι, πλέον, κοινοί προβοκάτορες και συκοφάντες.
Δεύτερον: Το σύνολο των δράσεων που προβλέπονται για την τουριστική προβολή πρόκειται να δημοπρατηθούν με δημόσιους ανοιχτούς μειοδοτικούς διαγωνισμούς. Καλώ όλους όσοι προσφέρθηκαν να αναλάβουν το σύνολο αυτών των δράσεων δωρεάν, να πάρουν μέρος στους διαγωνισμούς με μηδενικές προσφορές. Και τότε θα αξιολογηθούμε όλοι. Και εκείνοι και εμείς.
Τρίτον: Οι σχετικές αποφάσεις που ελήφθησαν από την Επιτροπή Ανάπτυξης υπήρξαν ομόφωνες εκ μέρους όλων των παρατάξεων του Περιφερειακού Συμβουλίου που μετέχουν στην Επιτροπή Ανάπτυξης.
Τέταρτον: Όσοι νομίζουν ότι θα κάνουν «δουλειές» με την Περιφέρεια και με αυτόν τον τρόπο μας ασκούν πιέσεις βρίσκονται μακριά νυχτωμένοι. 
Πέμπτον: Για όσους επιμένουν να θίγουν την Περιφέρεια κάνοντας, μεταξύ άλλων, χρήση των διακριτικών της στοιχείων, ακόμα και του εθνοσήμου, έχει ήδη ζητηθεί εισαγγελική παρέμβαση». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο