Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Βούλγαρος έκλεψε μεταλλικές κασετίνες καπνού στη Σταμνά


        Εξιχνιάστηκε κλοπή μεταλλικών κασετινών καπνού στη Σταμνά. Κατασχέθηκαν 65 μεταλλικές κασετίνες και 80 στεφάνια κασετινών.
       Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, κλοπή που είχε συμβεί πριν από δύο μήνες περίπου στη Σταμνά  και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός αλλοδαπού άνδρα, υπηκόου Βουλγαρίας, ηλικίας 59 ετών για κλοπή.
       Ειδικότερα την 26-4-20012, το απόγευμα, ο 59χρονος είχε μεταβεί σε δύο ξηραντήρια καπνού στη Σταμνά, όπου αφαίρεσε 240 κασετίνες καπνού (κουτιά που τοποθετείται ο καπνός κατά τη διαδικασία αποξήρανσης) ιδιοκτησίας 47χρονου καθώς και άλλα 140 από ξηραντήριο 45χρονου ημεδαπού......



    Στα πλαίσια στοχευμένων ελέγχων που ενήργησαν οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, εντοπίστηκαν σήμερα το πρωί, στην Παλαιά Εθνική Οδό Αντιρρίου Ιωαννίνων στο όχημα που οδηγούσε ο αλλοδαπός και κατασχέθηκαν 65 μεταλλικές κασετίνες και 80 στεφάνια κασετινών.Η αξία των κλοπιμαίων ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των 7.700 ευρώ.
       Το όχημα του 59χρονου κατασχέθηκε ως μέσο διάπραξης αδικήματος, ενώ τα κλοπιμαία αφού κατασχέθηκαν, αναγνωρίστηκαν και αποδόθηκαν στον 45χρονο ιδιοκτήτη. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του δράστη, θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο