Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Επιστολή «Φωτιά» του Ανδρέα Μακρυπίδη προς τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ Ξηρομέρου!


   Ανδρέας Μακρυπίδης: «Ανθ’ ημών Γουλιμής» δηλαδή «Αντί εμού ο Γουλιμής»- και ο νοών νοείτω-!!

     Με την χαρακτηριστική αυτή φράση του Χαρίλαου Τρικούπη, αλλά και με σκληρή γλώσσα με σαφείς αιχμές απευθύνεται ο Ανδρέας Μακρυπίδης, με επιστολή που έστειλε προς τα κομματικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ Ξηρομέρου, τα στελέχη τοπικής Αυτοδιοίκησης Ξηρομέρου, Συνεταιριστικά στελέχη Ξηρομέρου και στελέχη του Πολιτιστικού κινήματος Ξηρομέρου, για το εκλογικό αποτέλεσμα.
       Ο Μακρυπίδης χρησιμοποιώντας σκληρά λόγια αναφέρει στην επιστολή του, πως: «Κανείς δεν άγιασε στο τόπο του» τονίζοντας ότι στήριξαν άλλους υποψηφίους στο Ξηρόμερο καταγόμενους από τις άλλες περιοχές
      Επίσης αφήνει σαφείς αιχμές στην επιλογή «Θυμού και αγανάκτησης» και όχι ωριμότητας, νηφαλιότητας και υπευθυνότητας όσων στήριξαν στις προηγούμενες εκλογές Χρυσή Αυγή, καταλήγοντας: «Ανθ’ ημών Γουλιμής» δηλαδή «Αντί εμού ο Γουλιμής»- και ο νοών νοείτω-!!
   Δείτε παρακάτω ολόκληρη την επιστολή «φωτιά» του Ανδρέα Μακρυπίδη..




Αγαπητές Ξηρομερίτισσες,
Αγαπητοί Ξηρομερίτες,
          Με την παρούσα επιστολή θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου, όλους εσάς που με τιμήσατε με την εμπιστοσύνη σας- για μια ακόμη φορά- σε δύσκολες και αντίξοες οικονομικές και πολιτικές συνθήκες. 
     Θέλω να σας εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου για την μακροχρόνια συμπόρευση μας-τρείς (3) δεκαετίες περίπου- σε θέματα που αφορούσαν τόσο το Νομό μας, όσο κύρια και την περιοχή μας, και στο απώτερο παρελθόν ως στέλεχος του πολιτιστικού κινήματος. (ως πρόεδρος της ΟΠΣΥΞ,  1ο Πανξηρομερίτικο συνέδριο, 24-25 Νοεμβρίου 1985, Αστακός) αλλά και πρόσφατα – για ένδεκα (11) χρόνια ως Βουλευτής.
        Η ευπρέπεια, η ειλικρίνεια, η συνέπεια, τα πολιτικά επιχειρήματα και η ιδεολογική αντιπαράθεση ήταν συνειδητή επιλογή και διέκρινε όλη την πολιτική μου πορεία.

       Σήμερα θα ήθελα ακόμα να σας κάνω κοινωνούς κάποιων χαρακτηριστικών περιπτώσεων που απορρέουν από την επιλογή των συμπατριωτών μας Ξηρομεριτών της 6ης Μαΐου 2012:
              Η ρήση «Κανείς δεν άγιασε στο τόπο του» δυστυχώς από τα παραπάνω επιβεβαιώνεται ότι ισχύει μόνο για το Ξηρόμερο και τους Ξηρομερίτες και δεν ισχύει για τους καταγόμενους από τις άλλες περιοχές.
          Εύχομαι πολύ σύντομα να σας παρουσιάσουν τον απολογισμό του έργου τους για τα θέματα της περιοχής μας του Ξηρομέρου, για να μπορείτε να κρίνετε και να συγκρίνετε.

Αγαπητοί Συμπατριώτες,
         Παρά τις επιλογές και τις προτιμήσεις σας, προσωπικά και το πάλευα και το πάλεψα, στάθηκα όρθιος και με το κεφάλι ψηλά για ένδεκα (11) περίπου χρόνια και σε δύσκολες και σε λιγότερο δύσκολες περιόδους.     
       Σας υπενθυμίζω- για του λόγου το αληθές-τα αποτελέσματα των πέντε (5) τελευταίων εκλογικών αναμετρήσεων και στις οποίες συμμετείχα: 
        Η σειρά επιτυχίας μου θα πρέπει να αξιολογηθεί λαμβανομένου υπόψη  και της άνισης αφετηρίας, το ότι είχα την «ατυχία» να κατάγομαι από ένα χωριό 2.000 κατοίκων περίπου και από μια μικρή πληθυσμιακά επαρχία και όχι από μεγαλούπολη η περιοχές πολλών δεκάδων και εκατοντάδων χιλιάδων κατοίκων.

          Σέβομαι την ετυμηγορία του πολίτη και φυσικά σέβομαι πολύ περισσότερο την κρίση και την επιλογή των συμπατριωτών μου. Εύχομαι να μη μετανιώσουν.

       Η πολιτική μου διαδρομή, οι δημοκρατικοί μου αγώνες και οι κοινωνικές μου ευαισθησίες με υποχρεώνουν να αναφερθώ και στην επιλογή «Θυμού και αγανάκτησης» και όχι ωριμότητας, νηφαλιότητας και υπευθυνότητας όσων στήριξαν στις προηγούμενες εκλογές Χρυσή Αυγή.
            Επιλογή που μας φέρνει 120 χρόνια πίσω όταν στις εκλογές του 1985 ο Χαρίλαος Τρικούπης –επτά (7) φορές ως τότε πρωθυπουργός της Ελλάδας- δεν εξελέγη ούτε βουλευτής και στη θέση του εξελέγη ο Μιλτιάδης Γουλιμής, ο οποίος παραπλάνησε το λαό ότι «Θα εξοντώσει τους λύκους, που αποτελούσαν φόβητρο για τους βοσκούς και τα κοπάδια τους».

     Τότε ο Χαρίλαος Τρικούπης είπε την παροιμιώδη έκφραση: «Ανθ’ ημών Γουλιμής» δηλαδή «Αντί εμού ο Γουλιμής»- και ο νοών νοείτω-.

Αγαπητοί συμπατριώτες Ξηρομερίτες,
     Δεσμεύομαι ότι θα συνεχίσω να βρίσκομαι πάντα δίπλα σας, στον αγώνα για την επίλυση των μικρών και μεγάλων προβλημάτων του τόπου μας, για ένα δικαιότερο παρόν, αλλά και για ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τις επόμενες γενιές.

Με συμπατριωτικούς Χαιρετισμούς
Ως γνήσιος και παντοτινός Ξηρομερίτης

Ανδρέας Μακρυπίδης

35 σχόλια:

  1. Ανδρέα,ο θυμόσοφος λαός μας λέει : όπως έστρωσες θα κοιμηθείς !
    Μην το ξεχνάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχει απόλυτο δίκιο ο κ. Μακρυπίδης. Βλέπετε και το Φράγμα Αχυρών έγινε και το Πλατυγιάλι λειτούργησε και ό οδικός άξονασ Κουβαράς Αστακός κατασκευάστηκε και ο δρόμος Σαμάρι Μύτικας δόθηκε στην κυκλοφορία και εναλλακτικές καλλιέργειες ήλθαν για τους αγρότες μας στο Ξηρόμερο ειδικά στο Κεντρικό που λειμοκτονεί κ.λ.π..
    Πως να μην είναι παραπονούμενοσ ο. κύριος αυτός που θα χάσει την ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ και τα υπόλοιπα [προνόμια. Με τι έργο και προσφορά μηδέν. Ακόμα τον πλήρώνουμε.Ταταχυδρομικά τέλη μήπως τα πλήρωσε η Βουλή των Ελλήνων. Ο φάκελος έγραφε Βουλή των Ελλήνων και ο. κ. Μακρυπίδης δεν είναι πία βουλευτης. Πάντως να τον συγχαρώ για τον προεκλογικό του αγώνα υπερ του ΠΑΣΟΚ. Αντί να είναι στα χωριά την Αιτ/νιας αυτός κλαψουρίζει επειδή του δεν φυλάχτηκε καλά το αμπέλι του κατά την προσφιλή τπυ έκφραση. Α ρε Ξύλο που θέλω δεν έβλεπα τι ψηφιζα τόσα χρόνια. Και τελευταίο συγχαρήτήρια κ. Μακρυπίδη γιά το ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΗ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟ ΛΑΧΑΝΙΑΣΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΧΤΥΠΟΚΑΡΔΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΓΩΝΙΕΣ ΤΩΝ "ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ" ΣΟΥ ΑΝΔΡΕΑ.
    Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ.
    ΕΣΥ Ο ΜΑΡΑΘΩΝΟΔΡΟΜΟΣ ΠΗΓΕΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΣΚΥΤΑΛΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΤΟΜΠΑΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΔΡΟΜΕΙΣ ΤΩΝ ΕΚΑΤΟ ΚΥΚΛΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ.
    ΣΕ ΚΑΨΑΝΕ.
    ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΡΕΣΤΑ. ΑΦΗΣΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΑΡ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να παρατηρήσω την βασική φράση του προλαλήσαντα, που είναι όλα τα λεφτά:
    "...στο Ξηρόμερο ειδικά στο κεντρικό που λειμοκτονεί".
    Και ακόμα δεν είδαμε τίποτα, γιατί φέτος τα σφαγεία δούλεψαν. Του χρόνου που ολόκληρος ο νομός θα μείνει με τα σφαγεία στον Αχελώο, και θα πρέπει να πάει ο κτηνοτρόφος να στηθεί από τις 4:00 το πρωί για να τελειώσει ως το βράδυ, από που θα πιαστούμε;
    Από ένα γάλα και ένα τυρί; Και φθάνει αυτό;
    Που είναι οι καλλιέργειες κύριε Μακρυπίδη;
    Που είναι το γεφύρι της Άρτας, το φράγμα Αχυρών;
    Και έχετε παράπονα και κάνετε και κρίσεις από πάνω;
    Ο λόγος που δεν πήρατε ψήφους εδώ, είναι ότι εμείς σας ξέρουμε πλέον πολύ καλά.
    Και μην με δοκιμάσετε, γιατί θα γράψω επώνυμα και θα επεκταθώ πολύ, κι εσείς θα είστε ο ζημιωμένος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΕΣ !
    Επιτρέψτε μου να υπενθυμίσω 2 ρητά με την ελπίδα μήπως προβληματίσουν τον τ. Βουλευτή και αφιπεύσει τον κάλαμον της αλαζονείας !
    Α. "Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι. Πρώτον οτι ανθρώποις άρχει , δεύτερον ότι άρχει κατά νόμους και τρίτον ότι ουκ αεί άρχει !!! και
    Β. Ουδείς μεγαλύτερος εχθρός του ευεργετηθέντος (11 χρόνια ο λαός του Ξηρομέρου τον τιμούσε, τώρα που το ΠΑΣΟΚ έπαθε νήλα... , ο κ. Μακρυπίδης απαξιώνει αχάριστα τους Ξηρομερίτες ).
    Πολύ θα θέλαμε , μία κριτική του , να μας πει , γιατί το ΠΑΣΟΚ από 43% πριν 2,5 χρόνια ήρθε στο 13% και γιατί , εφόσον εξακολουθεί να είναι υποψήφιος ,κάθεται και γράφει - σε χρόνο άκαιρο - προς Ξηρομερίτας επιστολές το ανάγνωσμα πρόσχομεν και δεν οργώνει την Αιτωλ/νία - ως όφειλε - για να αναπτερώσει το ηθικό των Αιτωλ/νων του ΠΑΣΟΚ . Τακούς κ. Βενιζέλο ;;; Με δαύτους θα αναδιοργανώσεις το ήδη καταβαραθρομένο απο δαύτους ΠΑΣΟΚ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μην απαντάτε ΣΤΟΥΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. εντεκα χρονια βουλευτης,προεδρος ΟΠΞΥΞ κτλ.Υπαλληλο σε πηραμε οι Ξηρομεριτες κυριε και σε βαλαμε στα μεγαλα σαλονια,σε καναμε φιρμα και τωρα μας λες οτι ειμαστε αχαριστοι που δεν σε αγιοποιησαμε,οι ξηρομεριτες θελουν εκπροσωπους που να λενε και κανα λεβεντικο ΟΧΙ,σε ολα ναι ρε φιλε;σφαξεμε πασα μου να αγιασω;πρωτια χτυπησε στην Αθηνα ο αγωνιστης Κουρουμπλης ο οποιος παροτι τυφλος εβλεπε τι τραβαει ο λαος μας,εσυ φιλε Αντρεα στον γυαλινο πυργο σου και με φιμε τζαμια,αυτοκτονιες,υποσιτισμοι στα σχολεια,ανεργια μια χωρα σε καταρευση ενας λαος σε απογνωση και εσυ παραπονουμενος.Πες μας οτι εισαι ανεργος τωρα που δεν σε βγαλαμε και οτι χρωστας και σε περνουν τηλ οι εισπρακτικες να νοιωσουμε και τυψεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν προλαβες απο τα "λεφτα υπαρχουν" και στενοχωρηθηκες που πας σπιτι με "λιγα". Ποιος νομιζεις οτι εισαι που θα προσβαλλεις τον κοσμο λογω της προτιμησης του? Και για να ξερεις και νηφαλιος ειμαι και ωριμος και διδακτορικο εχω απο ενα απο τα πιο αναγνωρισμενα πανεπιστημια στον κοσμο και το πιο σημαντικο απ'ολα ειναι οτι ειμαι υπερηφανος που ψηφισα Χρυση Αυγη! Ανωριμοι και μη νηφαλιοι ειναι αυτοι που εξακολουθουν να ψηφιζουν τους δημιους μας σαν εσενα που μας καταδικασαν στον μνημονιο χωρις να το εχουν διαβασει καν. Σπιτι τωρα και χωρις συνοδεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. αντι να απολογεισαι και να ζητας συγνωμη για το εγκλημα ζητας και τα ρεστα απο τα θυματα.παρομοιαζεις και τον εαυτο σου με τον Μεγαλο Τρικουπη,αν εβγαινες αλλη μια φορα θα νομιζες εισαι ο Μεγας Αλεξανδρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Έχω κι εγώ πτυχίο και μεταπτυχιακό όμως είμαι άνεργη.Τι προοπτική έδωσε ο κ. Μακρυπίδης σε μένα και στους χιλιάδες νέους της Αιτωλ/νίας? τι ευκαιρίες? τι μέλλον? Τίποτα από τα παραπάνω... Ευχαριστούμε κ. Μακρυπίδη, εσάς και τους υπόλοιπους που θάψατε το μέλλον μας και ζητάτε και την ψήφο μας από πάνω.Το απίστευτο θράσος σας πρέπει να τιμωρηθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μπαρμπαρούσης Κωνσταντίνος12 Ιουνίου 2012 στις 10:19 π.μ.

    Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη!
    Το «τεράστιο» πολιτικό του ήθος απέδειξε, σήμερα ο πρώην βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας κ. Μακρυπίδης, με επιστολή που έστειλε προς: κομματικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ Ξηρομέρου, τα στελέχη τοπικής Αυτοδιοίκησης Ξηρομέρου, Συνεταιριστικά στελέχη Ξηρομέρου και στελέχη του Πολιτιστικού κινήματος Ξηρομέρου, για το εκλογικό αποτέλεσμα. Παραπονούμενος πως «δεν μπόρεσε να αγιάσει στον τόπο του», τουτέστιν να ξαναεκλεγεί βουλευτής, διότι ανταυτού άλλοι συνυποψήφιοι του επιλεχτήκαν από τους Ξηρομερίτες. Ουδόλως βεβαίως, με απασχολούν τα μαχαιρώματα των «συντρόφων», αναμενόμενα ελείψει κουτάλας!
    Αφορμή για την παρούσα απάντηση, είναι ο σχολιασμός του εκλογικού αποτελέσματος, που έκανε ο κ. Μακρυπίδης και αφορά το κόμμα με το οποίο εκλέχτηκα βουλευτής. Το σχόλιο έχει ως εξής: «Επιλογή «Θυμού και αγανάκτησης» και όχι ωριμότητας, νηφαλιότητα και υπευθυνότητας όσων στήριξαν στις προηγούμενες εκλογές Χρυσή Αυγή». Κύριε Μακρυπίδη, τόσα χρόνια είδαμε τους ωρίμους, τους νηφάλιους και τους υπευθύνους πως μας κατάντησαν, ευχαριστούμε αλλά δεν θα πάρουμε! Επιτέλους σταματήστε να προσβάλατε τη νοημοσύνη των συμπατριωτών μου.
    Όσον αφορά τον περεταίρω σχολιασμό, στο πρόσωπό μου, με την περίφημη φράση του Χαριλάου Τρικούπη «Ανθ’ ημών Γουλιμής», κρίνετε ως ατυχής! Μόνο ένας αλαζών και παράφρων θα ανήγαγε εαυτόν ως «Τρικούπη του σήμερα»! Πράγματι, δεν γνωρίζω εάν ο Μιλτιάδης Γουλιμής κατάφερε να κάνει κάτι με τους «λύκους», εγώ ωστόσο θα αγωνιστώ για να ξεβρωμίσει ο τόπος!
    Υπ. βουλευτής της Χρυσής Αυγής
    Κων/νος Μπαρμπαρούσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΝΔΡΕΑ ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΤΟΧΕΙΣ ΧΑΜΕΝΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΥΡΙΕ ΜΑΚΡΥΠΙΔΗ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΑΓΝΩΜΟΝΑ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΙΚΟ ΛΑΟ ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΑΠΟΚΤΑ ΒΙΛΛΑ ΣΤΗ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.ΣΤΗΝ ΑΙΞΩΝΗ ΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ.....(ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΑΛΑΙΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΕXTRA CHANNEL),ΠΡΙΝ ΕΚΛΕΓΕΙΤΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΗΣΤΕ ΓΙΑ ΤΡΙΚΟΥΠΗΔΕΣ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΑΝ ΣΤΗ ΨΑΘΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥΣ...ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΔΙΠΛΟ-ΤΡΙΠΛΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΘΑ ΖΕΙΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΟΧΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Φίλε Ανδρέα
    Μου προκάλεσε απορία και μου προξένησε μεγάλη εντύπωση ο στόμφος του γραπτού καταγγελτικού σου λόγου, που χωρίς ΙΧΝΟΣ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΉΣ, ούτε λίγο ούτε πολύ προσβάλεις όλους αυτούς που ΔΕΝ σε ψηφίσανε και ατυχώς παραθέτης και στατιστικούς πίνακες με τους συνυποψήφιούς σου στο ΠΑΣΟΚ, για να αποδείξεις «του λόγου σου το αληθές» .
    Μικρέ μου Ανδρέα
    Πόσο ανόητα φέρθηκες. Να εκτιμήσω ότι εγκαταλείπεις την πολιτική και ήθελες να αφήσεις πίσω σου «κουρνιαχτό» ;
    Δεν σκέφτηκες αλλά δεν σε βοηθήσανε και οι γύρω σου να σκεφτείς, ποια ήταν η προσφορά σου στο Ξηρόμερο ;
    Ναι, το Ξηρόμερο που σε αδίκησε και σου στέρησε την βουλευτική σου έδρα !
    Και εσύ έκανες τόσα πολλά γιαυτό !
    Αφού το «σακάτεψες» χωρίζοντάς το στα δύο, για να «φτιάξεις» το συνάφι σου και τους κολλητούς σου, παραθέριζες στην Αθήνα, στέλνοντας- δεν λέω- επερωτήσεις στα μέσα ενημέρωσης.
    Οργίασες με τους «βαρβάτους» λόγους σου, αλλά δεν σου είπε κανένας πόσο ολίγιστος ήσουνα .
    Κοίταξε για μια στιγμή τα τριτοκοσμικά χάλια που βρίσκεται αυτή τη στιγμά το Ξηρόμερο.
    Πλατυγιάλι, οδικό δίκτυο, φράγμα αχυρών που σας ξεβράκωσε όλους ο Σολδάτος με τις παπαριές σας, χωράφια χέρσα, καλλιέργειες ανύπαρκτες ΕΡΜΟΣ ΤΟΠΟΣ.
    Κρίμα Ανδρέα, κρίμα για σένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΟΡΘΩΣ ! ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, ΕΜΕΝΕ ΣΤΗ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΕΜΩΝ ( και φοιτητής στου Γκύζη επι της Μομφεράτου ) ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕΝΕΙ ΣΕ ΤΡΙΟΡΟΦΗ ΒΙΛΑ ΣΤΗΝ ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ ! ΔΩΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΕΞΗΓΗΣΗ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΙΜΗΣΕ 11 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΕΓΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ, ΠΩΣ ΑΠΟΚΤΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΤΟΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ; ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΠΕΛΑΓΟΣ ( Λίμνη Οζερός ) ΝΑ ΠΝΙΓΕΙΤΕ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΕΣ , ΤΟ ΠΙΟ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΚΟΜΑΤΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ( Ξηρόμερο , Μάνη , Σφακιά ,Σούλι ). ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αντρέα σ ευχαριστούμε!! Εμείς τα αυτοδιοικητικά και συνεταιριστικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ της περιοχής Ξηρομέρου ούτε δήμαρχοι,ούτε σύμβουλοι ,ούτε παράγοντες θα είχαμε γίνει ποτέ χωρίς τον πελατειακό μηχανισμό σου!!Απολαύσαμε εξουσία,ταξίδια,φαγοπότια,ΓΚΟΜΕΝΕΣ Κ.Λ.Π ΠΑΣΟΚΙΚΑ απ τη θεση που με τη βοηθεια σου κατακτησαμε!!
    Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΚΡΥΠΙΔΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο κ. Μακρυπίδης έχει δίκιο που προβληματίζετε, γιατί σου λέει, που πήγαν τα ΄΄ζώα΄΄ που με ψήφιζαν τόσα χρόνια? Ποιον λύκο φοβήθηκαν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΣΙΓΑ ΡΕ ΛΙΜΟΥΡΙΑ !!! ΑΚΡΙΒΟΔΙΚΑΙΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ Ο,ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝΕΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ. ΟΧΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΝ ΦΑΓΑΤΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ!!! ΣΤΗ ΤΕΛΙΚΗ , Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΑΞΙΩΜΑ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΞΟΥΣΙΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ(ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ) ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΟ (ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΟ) ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΙΔΙΟΥΣ ΦΗΦΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. ΗΤΑΝ ΑΡΑΓΕ ΤΟΣΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΑ ΣΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ; ΠΑΝΤΩΣ Η ΑΛΗΘΕΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ "ΟΥΔΕΙΣ ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ" .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ουδείς μεγαλύτερος εχθρός απ' του ευεργεθέντα αχάριστο είπε ο Χριστός Κύριε Μακριπίδη.
    Κι αφού κανένας δεν άγιασε στον τόπο του όπως λέμε στα χωριά μας τράβα κι εσύ κάπου αλλού και όχι στο φτωχό Ξηρόμερο.
    Νέος είσαι ακόμη τράβα στην Κολοπετινίτσα.
    Τράβα μακριά όπως πήγε ο Άγιος Γεράσιμος στη Κεφαλλονιά κι αγίασε.
    Και τώρα που θα κάθεσαι, τι θα κάνεις, δεν ξέρω.
    Ρίξε και καμία ματιά σαν εφοριακός σε καμιά φορολογική σήλωση για να δείς πόσα ευρωπούλα μας μένουν.
    Αλλά ο λαός λέει κάτι απλό: <>.
    Κύριε Μακριπίδη το ξέρετε οτι ο Αστακός πήγε στης θάλασσας στον πάτο;
    Υπήρξε καμιά αντίδραση που φύγανε όλες οι δημόσιες υπηρεσίες;
    Mόνο εικόνισμα δεν μας ζήτησες να σου φτιάξουμε για τα 11 χρόνια που ήσουνα βουλευτής και σε ταλαιπωρούσαμε με την Μεσρεντές απάν- κάτ ( Μαχαλά- Αθήνα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. an to pasok htan proto kai ebgaze 4 bouleutes opos palia, o k. makripidis tha ta elege auta, mallon oxi...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. γιατι δεν βαζεται υποψηφιοτητα στην Γλυφαδα κυριε Μακρυπιδη;Αντεεεε σας πηραμε απο τα χωρια σας και τα υπογεια των δυτικων προαστιων και σας βαλαμε σε βιλες στην γλυφαδα και στην εκαλη και για το ευχαριστω μας βριζεται που δεν σας ψηφισαμε αλλη μια φορα ακομη,μα καλα για ποσο μαλακες μας περνατε ολοι εσεις οι εξουσιαστες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αντρέα κάνε μια δημοσίευση στο τεράστιο έργο σου που δεν το ξέρουν οι ξηρομερίτες !!
    μην ξεχάσεις όμως να πεις ότι κατάφερες εσύ και οι σύντροφοι σου και κλείσατε την εφορία στον αστακό και στο Θέρμο, μην ξεχάσεις να πεις ότι κλείσατε το ικά στον αστακό και σε λίγο σε Θέρμο και Βόνιτσα, μην ξεχάσεις να πεις ότι το οδικό δίκτυο είναι όπως το άφησε ο Παπαδόπουλος, μην ξεχάσεις να πεις ότι το πλτυγιάλι είναι ορμητήριο για διακίνηση όπλων, μην ξεχάσεις να πεις ότι οι παραλίες απο Ναυπακτία μέχρι Βόνιτσα είναι κατειλημμένες απο κλουβιά μην, ξεχάσεις να πεις ότι τα νοσοκομεία τα κάνετε κέντρα υγείας και τα κέντρα υγείας τα κάνετε μαγαζάκια που στοιβάζετε τα ψιφάκια σας μην ξεχάσεις να πεις την αλήθεια. Υστερα απο 11 χρόνια μάσας ξάπλας , ύστερα απο 11 χρόνια ψέματα υποσχέσεις και παραπλανήσεις δεν νομίζω ότι μπορείς να πεις αλήθεια έχεις ξεχάσει να λές αλήθεια γιαυτό και στην επιστολή σου αυτή γράφεις ότι νάνε.... βγές απο το γιάλινινο πύργο της γλυφάδας, κάνε μια βόλτα στην κοινωνία και ξαναγράψε την επιστολή σου τα γραπτά μένουν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Κανένας Ξηρομερίτης δεν επιθυμούσε την διάσπαση του τόπου μας, (άραγε τι να μοιράσουμε: Τη φτώχεια μας; Την ερημοποίηση της Περιοχής; Τις πέτρες των Ακαρνανικών;) αφού η διχοτόμηση αυτή έχει αποκλειστικό στόχο μικροκομματικές και προσωπικές επιλογές τοπικών παραγόντων της περιοχής όπως Βαρβάτος, Αρετάκιας, Αποστολάκης κ.α και ασφαλώς δεν ανταποκρίνονταν ούτε στην ιστορική πορεία ούτε πολύ περισσότερο στην προοπτική της περιοχής μας. Αλήθεια ποιός ευθύνεται για την διάσπαση του Ξηρομέρου Ανδρέα;
    Υ.Γ: Τώρα στα γεράματα, να η γούνα ράμματα… Αχ! Ανδρέα δεν το ήξερες το «φοβού τους ευεργηθέντες»….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ο Θεός να βάλει το χέρι του!! Αν είναι δυνατόν!! Καλά είναι σοβαρά πράγματα αυτά. Που ακούστηκε ο Μακρυπίδης ο άνθρωπος που έστειλε στον τάφο τη λέξη «Ξηρόμερο» από το τόπο μας, να έρχεται και να συνεχίζει να αποκαλεί (Βλέπε πίνακες!) την Κατούνα, τον Αετό, την Τρύφου ακόμα Ξηρόμερο!!! Καλά μας κοροϊδεύει; Δεν ξέρει ότι λεγόμαστε «Άκτιοι» πια και ότι είμαστε από το «Κατεχόμενο» Ξηρόμερο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΡΕ ΣΤ ΑΝΤΡΙΚΟ ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΕΛΙΚΑ....ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ....ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ Π ΕΚΑΝΕΣ ΕΚΑΨΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ Σ ΣΑΝ ΜΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ..ΜΙΑΣ Κ ΕΤΣΙ ΕΔΕΙΞΕ Ο ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΝΑΓΚΑΛΙΣΜΟΣ Σ ΜΕ ΤΝ ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΑΜΑΡΑ....ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΛΟ ΑΥΤΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΘΛΙΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΗΣ Π ΔΕΝ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑ.....ΕΙΜΑΙ 25 ΧΡΟΝΩΝ ΔΟΥΛΕΥΩ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΣ...ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΔΙΝΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΠΤΥΧΙΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΣΑΠΙΑ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΣΤΗΣΑΤΕ....Η ΑΓΡΟΤΙΑ ΠΕΙΝΑΕΙ....Κ ΞΕΣ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ....ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ...ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ...Κ ΣΥ ΕΙΠΕΣ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΡΕ ΑΝΤΡΙΚΟ...ΑΣΕ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ Κ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΠΥ ΧΕΙΣ ΔΙΟΡΙΣΕΙ...Κ ΘΕΣ Κ ΨΗΦΟ ΡΕ ΑΝΤΡΙΚΟ???ΕΧΕΙΣ ΠΛΑΚΑ ΤΕΛΙΚΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΡΕ ΣΤ ΑΝΤΡΙΚΟ ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΕΛΙΚΑ....ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ....ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ Π ΕΚΑΝΕΣ ΕΚΑΨΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ Σ ΣΑΝ ΜΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ..ΜΙΑΣ Κ ΕΤΣΙ ΕΔΕΙΞΕ Ο ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΝΑΓΚΑΛΙΣΜΟΣ Σ ΜΕ ΤΝ ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΑΜΑΡΑ....ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΛΟ ΑΥΤΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΘΛΙΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΗΣ Π ΔΕΝ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑ.....ΕΙΜΑΙ 25 ΧΡΟΝΩΝ ΔΟΥΛΕΥΩ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΣ...ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΔΙΝΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΠΤΥΧΙΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΣΑΠΙΑ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΣΤΗΣΑΤΕ....Η ΑΓΡΟΤΙΑ ΠΕΙΝΑΕΙ....Κ ΞΕΣ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ....ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ...ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ...Κ ΣΥ ΕΙΠΕΣ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΡΕ ΑΝΤΡΙΚΟ...ΑΣΕ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ Κ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΠΥ ΧΕΙΣ ΔΙΟΡΙΣΕΙ...Κ ΘΕΣ Κ ΨΗΦΟ ΡΕ ΑΝΤΡΙΚΟ???ΕΧΕΙΣ ΠΛΑΚΑ ΤΕΛΙΚΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Σε 2-3 μέρες η Αυτού Εξοχότης Αντρέας ο Μεγαλοπρεπής Εργάτης Και Υπηρέτης του φτωχού Ξηρομέρου, θα επανέρθει δημοσιεύοντας την ....ΤΕΡΑΣΤΙΑ λίστα με τα έργα ανάπτυξης που πραγματοποίησε στο αχάριστο Ξηρόμερο και τότε δεν θα έχετε που να κρυφτήτε όλοι εσείς οι εξυπνάκηδες!!!!!
    Όσο για σας τους κατοίκους του πρωην Δήμου Μεδεώνος, ένα έχω να πω: μπορεί να ανήκετε πλέον στο Άκτιο-Βόνιτσα, αλλά αποκτήσατε αεροδρόμιο!!!! ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ.
    Ενώ εμεις οι άλλοι, ούτε δρόμο δεν έχουμε.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ 2-3 ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ :

    KATAΡΧΗΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΒΓΗΚΕ ή ΔΕ ΒΓΗΚΕ Ο ΜΑΚΡΥΠΙΔΗΣ.ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ Ν.Δ ΕΒΑΛΕ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ.ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΒΙΑΣΕ ΓΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΚΑΙ ΞΕΓΕΛΑΣΕ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΥΘΙΣΕ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ (ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΝΔ ΦΥΣΙΚΑ).

    ΣΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΣΑ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΕΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΧΙΤΛΕΡΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΣΤΕΝΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΕΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΝΑΖΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΕΣ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΜΩΝΟΣΟΥΝ ΤΑ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥΣ.ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΤΟ 40 , ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΣΜΟ ΓΕΜΑΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΕΜΑΤΟ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ ΚΑΙ ΝΟΣΤΑΛΓΟΥΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ.

    ΑΔΕΛΦΙΑ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΕΣ ΒΑΛΤΕ ΣΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΕΝΕ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.ΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΤΟΥΣ.
    ΟΜΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΠΩΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.

    ~~ΟΙ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΕΜΑΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ---ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΝΑΖΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΣΑΣ~~

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ 2-3 ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ :

    KATAΡΧΗΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΒΓΗΚΕ ή ΔΕ ΒΓΗΚΕ Ο ΜΑΚΡΥΠΙΔΗΣ.ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ Ν.Δ ΕΒΑΛΕ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ.ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΒΙΑΣΕ ΓΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΚΑΙ ΞΕΓΕΛΑΣΕ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΥΘΙΣΕ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ (ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΝΔ ΦΥΣΙΚΑ).

    ΣΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΣΑ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΕΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΧΙΤΛΕΡΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΣΤΕΝΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΕΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΝΑΖΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΕΣ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΜΩΝΟΣΟΥΝ ΤΑ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥΣ.ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΤΟ 40 , ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΣΜΟ ΓΕΜΑΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΕΜΑΤΟ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ ΚΑΙ ΝΟΣΤΑΛΓΟΥΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ.

    ΑΔΕΛΦΙΑ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΕΣ ΒΑΛΤΕ ΣΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΕΝΕ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.ΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΤΟΥΣ.
    ΟΜΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΠΩΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.

    ~~ΟΙ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΕΜΑΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ---ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΝΑΖΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΣΑΣ~~

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Βλέπω οτι ου Αρετάκιας στην έφερε στ΄ Ζάφτσα.Στηριξε τον Κωσταντόπουλο απο τη Ναφπακτο.Εσυ ωρέ Αντρέα δεν εχεις εφθήνες για τα τραπεζώματα που εκανες στουν Αρετάκια τις προυάλλες στου Καραϊσκάκη ; σε συντρουφιά κι με άλλα καλά πιδιά Ματζουράνες ένα κι ένα...ο Βαρβάτος κι ου Μπουμπούλης έληπε...Δεν ήξερες οτι ου Αρετάκιας θα στηρίξει του νέο αφεντικό του που ειναι ου Κωσταντόπουλος , γιατι ου Αρετάκιας ειναι αποσπασμένος ως υπάλληλος στο γραφείο του Λοβέρδου και σουλατσέρνι στουν Αστακό , Ζάφτα , Μύτικα και Αγρίνιο...Και μη μου πεις κ. Αντρέα οτι δεν τουξηρες ; Η μήπως δεν ήξηρες και για την άλλη την ματζουράνα τουν Κ. Μπαμπούρη που κιαυτός ήταν απουσπασμένος στου γραφείο του Σκανδαλίδη και σουλατσάριζε στην παραλία του Αστακου ; Αφου τέτοια μπουμπούκια εθριφτες και κάλυπτες , δεν ήξερες οτι κάποια στιγμη θα στην φέρουν ; Δεν ήξερες αμ δεν ρώταγες καημένε Αντίκου ; Δεν καταλάβατε ακόμα οτι του Πασοκ εχαθε τη ΝΗΛΑ του Δράμαλη πανελλαδικά απο διάφουρους Αρετάκηδες, Μπουμπούληδες , Βαρβάτους , Μπρούφηδες, Μπαμπούρηδες και ΣΙΑ ; Εισαι συνένουχος κυρ Αντρέα για αυτη τη σαπίλα που αγκάλιαζες δωθε και κηθε στο έρμου του Ξηρόμερου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ! Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΑΠΛΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΗΣ στις 15 Ιουνίου 2012 /3:22μ.μ. Οι τοπικοί Κοτζαμπάσηδες και Δερβίσηδες τύπου : Γαλούνη , Βαρβάτου , Μπουμπούλη, Μπρούφα , Μπαμπούρη κ.λπ μικρότερων προκλητικών παραγοντίσκων.Ε αυτα δεν τα ήξερες ο κ. Μακρυπίδης ; Δεν πόθει κανέναν !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΑΝΔΡΕΑ ΞΕΧΝΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΓΙΑ 2 ΘΗΤΕΙΕΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΚΡΥΠΙΔΗ 3:22 ΚΑΙ 12:42 ΑΠΟΡΩ... ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΜΑΚΡΥΠΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ 'ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ' ΤΟΥΣ ΛΕΓΟΜΕΝΟΥΣ ΚΟΤΣΑΜΠΑΣΙΔΕΣ, ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ! ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΛΕΧΤΗΚΕ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΕ ΟΥΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟ ΧΩΡΙΟ? ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΓΑΛΟΥΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΒΑΡΒΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ? ΓΙΑΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΝ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ! ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑΣ 'ΚΟΤΣΑΜΠΑΣΗΣ' ΝΑ ΤΟΝ ΣΗΚΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΓΑ ΝΑ ΕΚΛΕΧΘΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΙΣ! ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΑΝΑΘΕΩΡΕΙΣΕΤΕ ΦΙΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ Σ ΑΥΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Αλλο λέει η θειά μ΄ κι άλλο ακούν τ΄ αυτιά μ΄ λέει μια η παροιμία κ.10.34μ.μ 12-6-12.Αυτό κατάλαβες εσύ ; Απλά του λέμε του κ. Μακρυπίδη οτι δεν στηρίχτηκε όπως έπρεπε στο λαό , αλλά στους τοπικούς Κοτζαμπάσηδες και Δερβίσηδες...Αν στηρίζονταν στο λαό και είχε από καιρού κάνει πέρα αυτούς που νέμονται τόσα χρόνια την τοπικη εξουσία ( Μπρούφας, Μπουμπούλης ,Μπαμπούρης, Γαλούνης , Βαρβάτος ), κι όλα παιδιά του Ξηρομέρου , πιθανώς να είχε και καλύτερη τύχη. Ομως όπως έστρωσε ας κοιμηθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο