Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

ΝΟΔΕ Αιτωλ/νίας: Θερμά συγχαρητήρια σε Μάριο Σαλμά και Κώστα Καραγκούνη


   Η ΝΟΔΕ Αιτωλ/νίας εκφράζει θερμά συγχαρητήρια στους δύο βουλευτές της Ν.Δ. του νομού Μάριο Σαλμά και Κώστα Καραγκούνη, που ανέλαβαν τα καθήκοντά τους ως αναπλ. Υπουργού Υγείας και Υφυπουργού Δικαιοσύνης και εύχεται καλή επιτυχία  στο δύσκολο έργο τους....


  
       Παράλληλα, ευχαριστεί όλους και όλες για την στήριξη και την εμπιστοσύνη και στις δύο εκλογικές αναμετρήσεις, στις οποίες  η Νέα Δημοκρατία διεκδίκησε και έλαβε την ψήφο του ελληνικού λαού προτάσσοντας ένα εφικτό οικονομικό πρόγραμμα για την ανάκαμψη και την ανάπτυξη της χώρας.
   Στην Αιτωλοακαρνανία, κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου  εκτός από την επίσκεψη του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, κορυφαία στελέχη της παράταξης πραγματοποίησαν επισκέψεις και συναντήσεις με πολίτες και εκπροσώπους φορέων για τα σοβαρά ζητήματα που απασχολούν τον τόπο. Η ΝΟΔΕ αναλαμβάνει τη δέσμευση πως ανάλογες επισκέψεις όχι μόνο θα συνεχισθούν αλλά θα ενταθούν στο άμεσο μέλλον. Κρίνεται απαραίτητη η καταγραφή και η ιεράρχηση των σημαντικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο Νομός, ώστε με τη συμπαράσταση των βουλευτών, να δώσουμε τον αγώνα για την ανάπτυξη.
   Οι εκλογές αποτελούν πλέον παρελθόν, η επόμενη μέρα πρέπει να βρει τους Έλληνες ενωμένους και δυνατούς. Όταν είμαστε ενωμένοι μπορούμε να μεγαλουργούμε. Το επιβεβαιώνει η ιστορία μας στο βάθος των αιώνων. Έχουμε κοινό χαρακτηριστικό την αγάπη στον τόπο μας και εκεί ας επικεντρωθούμε.
   Κατά συνέπεια, είναι αναγκαία και επιβεβλημένη η συνεργασία των πολιτικών φορέων του νομού μεταξύ τους, προκειμένου να υποβληθούν κοινές προτάσεις. Θεωρούμε πως το μήνυμα των εκλογών δεν αφορά μόνο την κεντρική πολιτική. Αφορά όλους μας, υποδεικνύοντας αλλαγή νοοτροπίας, άρση πολιτικών εσωστρεφειών και κοινή αντιμετώπιση προβλημάτων.
Η συνεργασία και ο διάλογος μεταξύ μας είναι απαραίτητες προϋποθέσεις για την ανάκαμψη και επείγουν όσο ποτέ.

Ο πρόεδρος

Κ. Σύρρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο