Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Ευχαριστήριο μήνυμα Ντίνας Σαμαρά για τις καρναβαλικές εκδηλώσεις στο Δήμο Ξηρομέρου

      Ένα θερμό ευχαριστήριο μήνυμα απέστειλε σε όλους όσους συνέβαλλαν στην επιτυχία των καρναβαλικών εκδηλώσεων η Αντιδήμαρχος Ξηρομέρου και υπεύθυνη Πολιτισμού Κα Ντίνα Σαμαρά, τονίζοντας:
       «Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους διοργανωτές καθώς και όσους συμμετείχαν,  τον κόσμο , τους  ντόπιους και τους επισκέπτες για τις πολύ επιτυχημένες εκδηλώσεις του τριημέρου της Αποκριάς και Καθαρά Δευτέρας και συγκεκριμένα:....


       Στο Αστακιώτικο Καρναβάλι ευχαριστώ  την καρναβαλική Επιτροπή, την Κα Καββαδία Κατερίνα που παρουσίασε το καρναβάλι, τους χορηγούς Super Market Αφοι Κατσάνου και Λάζαρο Καλαντζή, τον Χορευτικό Σύλλογο Αστακού για τα κούλουμα, καθώς και τον Σύλλογο Γυναικών Αστακού για την ευγενική προσφορά των εδεσμάτων (Γαλακτομπούρεκα) .

    Στο Μυτικιώτικο Καρναβάλι ευχαριστώ τον Σύλλογο Γυναικών Μύτικα.

     Στο Κανδηλιώτικο Καρναβάλι την Καρναβαλική Επιτροπη και τον Πολιτιστικό – Προοδευτικό Σύλλογο Κανδήλας-Βάρνακα.

        Καθώς και τις Τοπικές Κοινότητες Παπαδάτου, Φυτειών, Μπαμπίνης, Μαχαιράς και Σκουρτους που οργάνωσαν τα κούλουμα της Καθαράς Δευτέρας στον Άγιο Γεώργιο Μπαμπίνης (πόρτα στις Φυτείες).

       Να τονίσω ιδιαίτερα ότι στην δύσκολη οικονομική συγκυρία της χώρας μας ότι και 1€ ευρώ από τους Δημότες μας είναι χρήσιμο, γι΄αυτό η Δημοτική Αρχή υπόσχεται να δώσει όλες της τις δυνάμεις για ότι καλύτερο, όχι μόνο για τον Αστακό αλλά για όλον τον Δήμο Ξηρομέρου.

         Θέλω να πιστεύω ότι του χρόνου θα είναι μια καλύτερη χρονιά για την Ελλάδα και για τον Δήμο μας, για να κάνουμε πλουσιότερες και δημιουργικότερες Εκδηλώσεις.
          Ευχαριστώ πολύ τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο για την συνεργασία του και για την στήριξή τους».
 
Το αδιαχώρητο επικράτησε και φέτος στα Καρναβάλια του Δήμου Ξηρομέρου
       Το αδιαχώρητο επικράτησε φέτος στα Καρναβάλια Αστακού, Κανδήλας και Μύτικα. Χιλιάδες θεατές κατέκλυσαν τους δρόμους και παρακολούθησαν με ενθουσιασμό τις μεγάλες αποκριάτικες παρελάσεις που και φέτος ξεπέρασαν κάθε προσδοκία. Εκατοντάδες καρναβαλιστές χόρευαν και τραγουδούσαν στους ρυθμούς της αποκριάς, μεταφέροντας τον παλμό τους στους κατοίκους και στους επισκέπτες που ξεφάντωσαν μαζί τους. Με τα χειροκροτήματα του κόσμου να μη σταματούν, οι καρναβαλιστές εντυπωσίασαν με την ευρηματικότητα και τη σκωπτικότητα των μεταμφιέσεών τους…
ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΦΩΤΟ
(Αλεξάνδρα Ζαβιτσάνου)
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο