Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Συνέλαβαν ζευγάρι για ναρκωτικά στον Αστακό

Πρόκειται για μια 40χρόνη γυναίκα από την Κανδήλα και τον 27χρονο σύντροφό της από την Κατούνα, οι οποίοι ζούσαν στον Αστακό



    Ναρκωτικά και κλοπές είχε να αντιμετωπίσει τις τελευταίες ημέρες το Α.Τ. Αιτωλικού με τις ανάλογες συλλήψεις.
    Πιο συγκεκριμένα πριν από λίγες ημέρες οι αστυνομικοί του τμήματος, αξιοποιώντας πληροφορίες, έκαναν κατ’ οίκον έρευνα σε σπίτι ζευγαριού στον Αστακό, με τη συνδρομή...


      των αστυνομικών του τοπικού τμήματος, όπου βρήκαν 3,1 γραμμάρια ακατέργαστης ινδικής κάνναβης, την οποία κατέσχεσαν. 
    Παράλληλα συνέλαβαν και το ζευγάρι που κατείχε την ναρκωτική ουσία. Πρόκειται για μια 40 χρονη γυναίκα από την Κανδήλα και τον 27χρονο σύντροφό της από την Κατούνα, οι οποίοι ζούσαν στον Αστακό.

Κλοπή σε περίπτερο στο Αιτωλικό
      Στο μεταξύ χθες το βράδυ δυο άτομα διέρρηξαν περίπτερο στο Αιτωλικό, το οποίο βρίσκεται στην οδό Κ. Λάσκαρη και αφαίρεσαν αναψυκτικά, παγωτά, σοκολατοειδή, και άλλα προϊόντα. 
    Οι δράστες, που αργότερα συνελήφθησαν από αστυνομικούς του τμήματος Αιτωλικού, διέρρηξαν την κλειδαριά του περιπτέρου χωρίς να γνωρίζουν ότι τα πρόσωπά τους καταγράφηκαν από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης που διαθέτει το περίπτερο. 
   Πρόκειται για έναν 32χρονο, ο οποίος ήρθε στο Νεοχώρι από την Αθήνα πριν από 15 ημέρες και έναν 36χρονο κάτοικο Νεοχωρίου.
   -Την ίδια ημέρα το απόγευμα οι δυο έκαναν οτοστόπ σε περιπολικό του τμήματος Αιτωλικού, προκειμένου να τους μεταφέρει στο Νεοχώρι, πράγμα βέβαια που δεν έγινε, διότι τα περιπολικά απαγορεύεται να μεταφέρουν πολίτες άνευ λόγου. Ο ιδιοκτήτης του περιπτέρου κατέθεσε μήνυση εναντίον τους.
     Όλοι οι συλληφθέντες οδηγούνται στον Εισαγγελέα Μεσολογγίου, συνοδευόμενοι από τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους.

Πηγή: Εφημερίδα Αιχμή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο