Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Συνάντηση Δημάρχων αδελφοποιημένων πόλεων στη Βόνιτσα

ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΔΗΜΩΝ: ΑΚΤΙΟΥ - ΒΟΝΙΤΣΑΣ, ETOILE SUR RHONE (ΓΑΛΛΙΑ), VIGGIANO (ΙΤΑΛΙΑ) ΚΑΙ POLANIEC (ΠΟΛΩΝΙΑ)  από 26-30 Οκτωβρίου 2011


    Ο Δήμος Ακτίου – Βόνιτσας και οι «ΓΕΦΥΡΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ» φιλοξενούν την ετήσια συνάντηση των Δημάρχων των Αδερφοποιημένων με το  Δήμο Ακτίου - Βόνιτσας Δήμων: Etoile sur Rhône (Γαλλία), Viggiano (Ιταλία) και
 Polaniec (Πολωνία), η οποία θα γίνει στη Βόνιτσα...

    ..από τις 26 μέχρι τις 30 Οκτωβρίου 2011, όπου και θα συζητηθεί η πορεία της αδερφοποίησης και το πρόγραμμα του 2012.
      Οι ξένοι Δήμαρχοι θα παρευρεθούν στις εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου και θα καταθέσουν στεφάνι στο Ηρώο των πεσόντων.
        Στα πλαίσια της συνάντησης οι ξένες αντιπροσωπείες θα επισκεφτούν το Μουσείο του Θυρρίου, νερόμυλο στο Μοναστηράκι, το εργοστάσιο της «ΚΟΡΠΗ» και τις ανασκαφές στο Άκτιο.
       Στις ξένες αντιπροσωπείες θα προσφερθούν ανοικτά δείπνα με τη φροντίδα των κατοίκων των τριών πόλεων του Δήμου μας (Βόνιτσα, Κατούνα, Πάλαιρος).
       Είστε προσκεκλημένοι στα δείπνα αυτά, που θα γίνουν στη Πάλαιρο το βράδυ της 27ης Οκτωβρίου, στη Κατούνα το βράδυ της εθνικής επετείου και στη Βόνιτσα στο βράδυ της 29ης Οκτωβρίου.

       Το λεπτομερές πρόγραμμα θα σας σταλεί με το επόμενο Δελτίο Τύπου.
      Με τη ευκαιρία, οι «ΓΕΦΥΡΕΣ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ» ενημερώνουν ότι η αδερφοποίηση προβλέπει τρεις συναντήσεις κάθε χρόνο: συνάντηση νέων, συνάντηση Δημοτικών Αρχών και Συλλόγων Αδερφοποίησης («Etoile sans Frontières», «ΓΕΦΥΡΕΣ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ») και συνάντηση ενηλίκων.
       Οι συναντήσεις αυτές έχουν ήδη οδηγήσει στη δημιουργία προσωπικών φιλικών σχέσεων, ιδιαίτερα μεταξύ των νέων των τεσσάρων συμμετεχουσών χωρών.
   Από το Γραφείο Τύπου
 Διονύσης ΤΣΑΚΑΛΩΖΟΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο