Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

Τεράστια χασισοφυτεία στην Τρύφου, κοντά στα Ιαματικά Λουτρά


    Χαμένοι σε ένα… δάσος χασισόδεντρων, βρίσκονται οι άνδρες της δίωξης ναρκωτικών Αγρινίου, στην ατέλειωτη φυτεία που ανακαλύφθηκε το πρωί στην Τρύφου, κοντά στα Ιαματικά Λουτρά. Θα χρειαστούν αρκετές ώρες, μέχρι να καταμετρηθούν και εκριζωθούν, όλα τα δενδρύλλια ινδικής κάνναβης, που ανακαλύφθηκαν...


    ..το πρωί σε δύσβατη δασική περιοχή, κοντά στα Λουτρά Τρύφου.
      Τα εκατοντάδες χασισόδεντρα, που υπολογίζονται σε χίλια, είναι ύψους τριών μέτρων το ένα, και απλώνονται σε μια έκταση περίπου 6-7 στρεμμάτων, σε μια δύσβατη περιοχή, ανάμεσα σε δέντρα. 
     Αυτό ήταν κι το καλύτερο καμουφλάζ, αφού η φυτεία δεν ήταν ορατή από πουθενά και ακόμη και ελικόπτερο, δύσκολα θα την εντόπιζε.
       Επί τόπου στην οργανωμένη φυτεία, όπου υπήρχαν ακόμη και καλύβες τρόφιμα κλπ, για να διαμένει κάποιος μόνιμα, συνελήφθησαν δύο Έλληνες από την Ηλεία, και συγκεκριμένα από την Γαστούνη και τα Λεχαινά, ενώ αναζητούνται τρείς Αλβανοί, που φρόντιζαν την καλλιέργεια, που είχε δικό της σύστημα άρδευσης!       Αναμφισβήτητα πρόκειται για την μεγαλύτερη επιτυχία της δίωξης ναρκωτικών Αγρινίου τα τελευταία χρόνια και εδώ απαιτείται να αποδοθούν εύσημα στην διοίκηση και τους αστυνομικούς της υπηρεσίας, που έφεραν σε πέρας μια δύσκολη αποστολή.
    Εκτός από την φυτεία, στον ίδιο χώρο, βρέθηκε μεγάλη ποσότητα με χασίς σε σάκους ένα καλάσνικόφ και γεμιστήρες.
    Σε λίγη ώρα στο agriniopress, πλάνα από την μεγαλύτερη ίσως χασισοφυτεία που βρέθηκε ποτέ στην Αιτωλ/νία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο