Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Στο facebook, ο λαός συγχαίρει τον Κουρουμπλή!

  
  
Στην προσωπική σελίδα του Παναγιώτη Κουρουμπλή, εκατοντάδες μηνύματα από τον απλό λαό, που τον συγχαίρουν για την άρνηση του, να υπερψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο. Κάποια χαρακτηριστικά μηνύματα:
- Ειλικρινά ένα μεγάλο ευχαριστώ, από τα βάθη της καρδιάς μου, μας κάνατε περήφανους με τα λόγια σας.Εκφράσατε την ψυχή μας !!!..


-ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΤΗΝ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΜΟΥ ΣΕ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ
ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΣ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΟΛΜΗΣΑΤΕ .
ΔΕΙΓΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΕΒΕΝΤΙΑΣ ΚΑΙ ΝΤΟΜΠΡΟΣΥΝΗΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ
ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΣΑΝ ΦΑΡΟΣ ΣΤΗΝ ΟΜΙΧΛΗ ΠΟΥ ΔΙΜΗΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΑΝΔΡΙΚΕΛΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΥΩΜΑΙ ΠΟΥ ΜΕ ΔΕΧΤΗΚΑΤΕ ΓΙΑ ΦΙΛΟ ΣΑΣ . Ε Υ Γ Ε ΕΛΛΗΝΑ .

-ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΗΚΑΡΙ.....ΘΑ ΣΕ ΡΙΞΟΥΝ ΠΟΛΗ ΛΑΣΠΗ...ΑΛΛΑ...ΕΓΡΑΨΕΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.......Σ ΑΓΑΠΑΜΕ.
  -Εύγε Κύριε Κουρουμπλή το Κ με κεφαλαίο,καταλαβαίνω την πικρία που νοιώθεις για τους συντρόφους σου ,αλλά να ξέρεις ότι όλη η Ελλάδα είναι μαζί σου.

-Μπραβο Πανο σου αξιζουν συνχαρητηρια!!!Εμας που σε εμπιστευομαστε εδω και χρονια μας εκανες πραγματικα περιφανους!!!!θΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ!!!!!

-συνχαρητηρια παναγιωτη κουρουμπλη ,για τους αγωνες κ την αντρικια σταση σου ,ντροπη στους πουλημενους βουλευτες κ στο κοινοβουλιο ,στον προεδρο και πρωθυπουργο της χωρας ,δεν σε διαγραψανε απο το πασοκ ,σε διαγραψανε απο την μικρη τοση δα παρεουλα της μιζας κ της διαφθορας το πασοκ εχει φυγει μαζι με σενα τωρα εδω κ χρονια ,νασε καλα συντροφε πανο !!!

-MΠΡΑΒΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ απεδειξες για αλλη μια φορα οτι πανω απ΄ολα βαζεις το λαικο και οχι το προσωπικο συμφερον. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !! Οι εργαζομενοι και τα ΑΜΕΑ θα βρισκοντε κοντα σου.

-ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΕ ΒΟΥΛΕΥΤΑ ΜΕ ΤΗ ΑΝΤΡΙΚΙΑ ΣΤΑΣΗ ΣΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΑΤΕ ΟΤΙ ΒΑΖΕΤΕ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕ ΦΟΡΑΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΚΡΥΩΝΕΤΕ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΙ ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΕΣΠΕΥΣΕ ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ!!!

-ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΣΕ ΣΥΓΧΑΙΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑΙΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ!!!!

-Αγαπητέ Κύριε Κουρουμπλή. Μετά απο μία διαδρομή στην χώρα μας, μιάς επιχείρησης (Βιοτεχνία πλεκτών ενδυμάτων) 52 χρονών, ακροβατεί στην ζωή και στον θάνατό της. Το κλάδεμα κάθε επιχειρηματικής πρωτοβουλίας το βιώνουμε σαν χώρα εδώ και 10 τουλάχιστον χρόνια. Τώρα έρχεται η ταφόπλακα του μεσοπρόθεσμου. Κρίμα !!! Καληνύχτα σε όλους, αλλά εσάς σας καλημερίζω.

-ΕΥΓΕ κ. ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ! ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΤΕ ΝΑ ΤΕΘΕΙΤΕ ΕΚΤΟΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΑΡΑ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΣΑΣ ΤΙΜΗΣ!!!!

-ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!!!!!! ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!!!!! Από σήμερα για έμενα είστε ένας Ήρωας!!!! Είστε παλικάρι!!! Δεν φοβηθήκατε τους τραμπουκισμούς και τους εκβιασμούς!!! Είστε πατριώτης!!!!

-KYRIOS KAI LEBENTHS SOSTOS PASOKTZHS PALIOS ANDREIKOS
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο