Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Εικόνα εγκατάλειψης στους αθλητικούς χώρους του Αστακού

Λάβαμε το παρακάτω e-mail το οποίο και δημοσιεύουμε για τους αθλητικούς χώρους στον Αστακό, που πρόσφατα ολοκληρώθηκαν και οι οποίοι δείχνουν κιόλας σημάδια εγκατάλειψης 

Ένα χρόνο πριν, επί θητείας Παναγιώτη Σταϊκου παραδόθηκε προς χρήση στους δημότες και στις ομάδες της ευρύτερης περιοχής το ανακαινισμένο γήπεδο της πόλης με την τοποθέτηση σε αυτό πλαστικό χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς. Δυστυχώς, ένα χρόνο μετά, παρουσιάζει έντονη εικόνα εγκατάλειψης..
...με την είσοδο μόνιμα ανοιχτή και τον αγωνιστικό χώρο γεμάτο αγριόχορτα.
    Οι μόνοι που χρησιμοποιούν το χώρο είναι οι τσιγγάνοι, που απλώνουν τα ρούχα τους στην περίφραξη, καθώς και μαμάδες και παιδιά που κάνουν βόλτες με καρότσια και ποδήλατα. 
  Το γήπεδο απαιτεί μια στοιχειώδη συντήρηση που περιλαμβάνει τον καθαρισμό από τα χόρτα καθώς και πότισμα τους καλοκαιρινούς μήνες. 
   Το γήπεδο καθώς και οι διπλανοί χώροι άθλησης (5χ5, τένις , βόλεϊ, μπάσκετ) είναι δημοτικοί χώροι και δεν πρέπει να παρουσιάζουν την σημερινή εικόνα, τη στιγμή μάλιστα που αρκετοί εργάτες καθαριότητας είναι στην διάθεση της Δημοτικής αρχής.
    Ελπίζουμε η κ Αντιδήμαρχος που έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον της για τον αθλητισμό να το δείξει και έμπρακτα συντηρώντας το χώρο άθλησης που αποτελεί στολίδι στην είσοδο της πόλης..
   Ένας δημότης.. λάτρης του αθλητισμού 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο