Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Άλλη μια διάκριση για το βιολογικό Ελαιόλαδο του Δ. Σιαδήμα

ΑΡΓΥΡΟΣ ΚΟΤΙΝΟΣ  ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ Δ. Γ.  ΣΙΑΔΗΜΑ
Η ερευνήτρια του Πανεπιστημίου Πατρών κ. Αθηνά
Θεοδωρακοπούλου παραλαμβάνει το βραβείο 
 Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε, σε πείσμα της δυσμενούς συγκυρίας, η 4η ΕΛΑΙΟΤΕΧΝΙΑ 2011, έκθεση ελιάς και ελαιολάδου τον Απρίλιο στο Expo Athens Ανθούσα-Αττικής.
Οι επισκέπτες της φετινής διοργάνωσης ξεπέρασαν τα 4500 άτομα από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Είχαν δε την ευκαιρία να δουν από κοντά...


...ελαιουργικά μηχανήματα, εξοπλισμό τυποποίησης ελαιολάδου, μηχανήματα εμφιάλωσης και συσκευασίας, τυποποιητικές εταιρείες με τελικό προϊόν.
Η ικανοποιητική προσέλευση και οι θετικές αξιολογήσεις από εκθέτες και επισκέπτες αποδεικνύουν ότι η έκθεση αυτή, έχει πια καταξιωθεί στην συγκεκριμένη αγορά σαν την μοναδική επαγγελματική έκθεση του κλάδου, σαν το ετήσιο ραντεβού της αγοράς της ελαιοκομίας. Συγχρόνως με την έκθεση, πραγματοποιήθηκαν για 4η χρονιά και οι δυο διαγωνισμοί ΚΟΤΙΝΟΣ 2011.
Ο Δημήτρης Σιαδήμας ο οποίος καλλιεργεί τα κτήματά του στο Παναιτώλιο   υπό τις οδηγίες, τις κατευθύνσεις και την εποπτεία του Πανεπιστημίου Πατρών παρήγαγε ένα προϊόν το  οποίο  έχει λάβει πολλές διακρίσεις για την άριστη ποιοτητά του και σε αυτόν το διαγωνισμό στην 4η Μεσογειακή έκθεση ελιάς και ελαιολάδου Ελαιοτεχνία 2011 βραβεύτηκε  με τον αργυρό κότινο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο