Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Με μεγάλη επιτυχία έγινε ο 1ος Πράσινος Ημιμαραθώνιος δρόμος Λευκάδας

Πολύ μεγάλη επιτυχία είχε ο 1ος Πράσινος Ημιμαραθώνιος Δρόμος Λευκάδας που έγινε την Κυριακή 29 Μαΐου στην Λευκάδα. Ο Αθλητικός Σύλλογος Λευκάδας "Φίλανδρος" με την στήριξη του Δήμου Λευκάδας και τις Περιφερειακής Ενότητας Λευκάδας...

... αλλά και με την βοήθεια εκατοντάδων εθελοντών και αρκετών χορηγών, κατάφερε και διοργάνωσε τον αγώνα που δεν είχε τίποτα να ζηλέψει από άλλες μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις τέτοιου τύπου.

Περισσότεροι από 400 δρομείς έλαβαν μέρος στον ημιμαραθώνιο που έγινε στην περιοχή της "Γύρας" στην πόλη της Λευκάδας η οποία είναι προστατευόμενη περιοχή Natura για αυτό και ημιμαραθώνιος ονομάστικε "Πράσινος". Παράλληλα με τον ημιμαραθώνιο πραγματοποιήθηκε και ο Λαϊκός Δρόμος Υγείας (5 χλμ) στον οποίο έλαβαν μέρος περίπου 200 δρομείς, οι περισσότεροι κάτοικοι της Λευκάδας κάθε ηλικίας.

Οι δρομείς που ήρθαν από διάφορα μέρη της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού για να τρέξουν, έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι από την διοργάνωση και εντυπωσιασμένοι από την πανέμορφη διαδρομή του αγώνα.

Σημαντική ήταν η βοήθεια της Αστυνομίας, του Λιμενικού, του Νοσοκομείου Λευκάδας, της Δημοτικής Αστυνομίας Λευκάδας, των υπαλλήλων του Δήμου Λευκάδας και του Συλλόγου Μοτοσυκλετιστών του Δήμου Λευκάδας (ΣΥΜΟΛ) και φυσικά των εθελοντών, που έδειξαν πραγματικό πάθος για να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα και τα κατάφεραν άψογα.

Πηγή: My Lefkada





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο