Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

O Παναιτωλικός συνέτριψε με 4-0 τον Ιωνικό

Καταιγιστικός ήταν ο Παναιτωλικός κόντρα στον Ιωνικό τον οποίο συνέτριψε με 4-0 για την 31η αγωνιστική της Football League, αυξάνοντας πάλι την διαφορά από τον ΟΦΗ στους τέσσερις βαθμούς.

Εύκολο απόγευμα είχε ο Παναιτωλικός, σήμερα Δευτέρα, κόντρα στον Ιωνικό στο γήπεδο του Αγρινίου στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής της Football League. Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ παίζοντας καλό ποδόσφαιρο συνέτριψε με 4-0...

 του Νικαιώτες, αυξάνοντας και πάλι την διαφορά από τον τρίτο ΟΦΗ στους τέσσερις βαθμούς. Από την άλλη ο Ιωνικός που δεν έδειξε κάτι το ιδιαίτερο παρέμεινε στους 34 βαθμούς.

 O Παναιτωλικός από το ξεκίνημα του αγώνα επέβαλε τον ρυθμό του και ήθελε να σημειώσει κάποιο γρήγορο γκολ. Έτσι στο 37ο λεπτό, ο Θεοδωρίδης έκανε ένα δυνατό σουτ εκτός περιοχής και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Θεοδωρόπουλου για να κάνει το 1-0.

Στο 62', μετά από σέντρα από δεξιά στην περιοχή του Ιωνικού, ο Ρότσα στόπαρε την μπάλα και με δυνατό σουτ την έστειλε στον ουρανό των διχτύων του Θεοδωρόπουλου για να κάνει το 2-0 για τους Αγρινιώτες.

Στην συνέχεια ήταν η σειρά του νεαρού Γιάννη Πασά να χριστεί σκόρερ, ο οποίος σημείωσε τα δύο πρώτα του γκολ με την φανέλα του Παναιτωλικού στην κατηγορία.

Αρχικά στο 80' ο Πασάς με κεφαλιά μέσα από την περιοχή μετά από εκτέλεση κόρνερ έκανε το 3-0. Στο 84', ο νεαρός επιθετικός βγήκε τετ α τετ με τον Θεοδωρόπουλο πλάσαρε εύστοχα και διαμόρφωσε το τελικό 4-0 για τον Παναιτωλικό.

Παναιτωλικός-Ιωνικός 4-0
(37' Θεοδωρίδης, 62' Ρότσα, 80', 84' Γ. Πασάς)

Παναιτωλικός: Τζενάμο, Μπελεβώνης (57' λ.τρ. Παλαιολόγος), Βούκοβιτς, Αναστασιάδης, Κούσας, Ετζενγκουέλε, Ρότσα, Μπαϊκαρά, Παππάς (60' Καραμαλίκης), Θεοδωρίδης, Γκούρμα (76' Γ. Πασάς).


Ιωνικός: Θεοδωρόπουλος, Αρβανίτης, Βλάχος, Γιόνδης (76' Χιονίδης), Πασάς, Σπυριδάκης, Παπαδόπουλος, Ερρίκος, Ρουσάκης, Πολίτης, Μεϊντής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο