Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Κυκλοφορεί το νέο φύλλο (105) της εφημερίδας «Φυτειώτικα Νέα»

Κυκλοφόρησε η εφημερίδα «Φυτειώτικα Νέα»αρ. φύλλου 105, που εκδίδεται με την φροντίδα του Συλλόγου Φυτειωτών «Το Λιγοβίτσι».
Είναι μια εφημερίδα ανανεωμένη, φρέσκια, σύγχρονη και μια από τις καλύτερες στο χώρο του πολιτισμού. Επιπλέον και το στήσιμο της εφημερίδας κινείται σε μοντέρνα πρότυπα με όμορφα σχεδιαγράμματα, μοντέρνες γραμματοσειρές και εύστοχες επιλογές φωτογραφιών...




Όλα αυτά βέβαια βγαίνουν μέσα από το μεράκι των νέων παιδιών που αποτελούν το Σύλλογο Φυτειωτών που μαζί με τον δραστήριο πρόεδρο Χρήστο Σαλτογιάννη συνθέτουν ένα εκρηκτικό μείγμα ικανότητας και ενθουσιασμού.
Στο φύλλο της εφημερίδας, υπάρχουν στη πρώτη σελίδα τα θέματα:
Κάτω τα χέρια από το σχολείο μας και την διαμαρτυρία του Συλλόγου για τις προθέσεις του Υπουργείου, πολιτιστικό κίνημα νέων Φυτειών, η χοροεσπερίδα του Συλλόγου με πλούσιο φωτογραφικό ρεπορτάζ, το άρθρο παρέμβαση του Προέδρου του Συλλόγου Χρήστο Σαλτογιάννη με τίτλο «Η θεσμική κρίση πλήττει τους μαθητές και τα σχολεία», η σημασία του Συλλόγου και η αποκριά και το κατμάρ δυο κείμενα του Δημήτρη Φ. Ζανιά.
Από κει και πέρα, στο νέο φύλλο διαβάστε για τα προβλήματα του νέου Δήμου Ξηρομέρου, την Δημιουργία χορευτικού τμήματος, το ιστορικό κείμενο του Μπάμπη Κουβέλη, το «σταθείς μου θέλω μυρανθέ» του Γιώργου Παληγεώργου, αθλητικά, πολιτιστικές δράσεις, τις στήλες «όσα φέρνει ο Ανεμόμυλος» και «Νεανικός Φυτειώτικος Παλμός», κ.α.
Όσοι θέλουν να γίνουν συνδρομητές του Συλλόγου και να τους αποστέλλεται ταχυδρομικά η εφημερίδα να επικοινωνήσουν με τον Πρόεδρο του Συλλόγου και εκδότη της εφημερίδας Χρήστο Γ. Σαλτογιάννη.
Διεύθυνση: Αχαρνών 303, Αθήνα-104 46. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 697 2072813 ή στο e-mail: fitiotikanea@yahoo.gr





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο