Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Ο Αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Αντωνόπουλος επισκέφθηκε την Αμφιλοχία




Υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας στην Αμφιλοχία επισκέφθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Αντωνόπουλος και είχε μακρά συνεργασία με στελέχη και υπαλλήλους γύρω από ζητήματα που αφορούν στον πρωτογενή τομέα παραγωγής...


Ο κ. Αντωνόπουλος επισκέφθηκε το Τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης και το Τμήμα Κτηνιατρικής και, πέραν των άλλων, αναφέρθηκε και στο θέμα της συστέγασης των δυο Υπηρεσιών, στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης τους με σκοπό την εξοικονόμηση πόρων.

Παράλληλα, ο κ. Αντωνόπουλος ενημερώθηκε για προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Υπηρεσίες ενώ εξήρε την ιδιαίτερα σημασία τους στην υποστήριξη της γεωργικής και κτηνοτροφικής δραστηριότητας στην περιοχή.

«Βασική προτεραιότητα στην πολιτική της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας είναι η αναζωογόνηση του πρωτογενούς τομέα και η στήριξη των αγροτών και κτηνοτρόφων μας με τέτοιο τρόπο ώστε τα προϊόντα μας να γίνουν ποιοτικά και ανταγωνιστικά και να διευρύνουν το μερίδιο τους στην εγχώρια και διεθνή αγορά», τόνισε σε δήλωση του ο κ. Αντωνόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο