Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Μπαμπέσικη ισοπαλία πήρε ο ΠΑΣ Γιάννενα 1-1 από τον Παναιτωλικό

Στο 75' έγινε η φάση του αγώνα: Ο Χάρης Παππάς έβγαλε τη μπάλα άουτ γιατί τραυματίστηκε ο Μουμίν αλλά οι παίχτες του ΠΑΣ Γιάννενα δεν τήρησαν το fair play και στην επαναφορά της μπάλας ο Φουρτάδο κυνήγησε μακρινή μπαλιά (που προορίζονταν για τον Τζενάμο) και πέτυχε την ισοφάριση αφού οι παίκτες του Παναιτωλικού δεν περίμεναν αυτή την εξέλιξη.

Το ντέρμπι της Β' Εθνικής έληξε με τον ΠΑΣ Γιάννενα να παίρνει μια μπαμπέσικη ισοπαλία 1-1, από ένα δυνατό Παναιτωλικό. Κρίμα γιατί ήταν ένα όμορφο ματς...

Σ' ένα κατάμεστο γήπεδο,μπροστά σε 6 και πλέον χιλιάδες κόσμου, έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες μέχρι την ώρα της μπαμπέσικης ισοφάρισης του ΠΑΣ.

Ανοιχτά έπαιξαν και οι δύο ομάδες με τη μπάλα να ανεβοκατεβαίνει και πάρα πολλές φάσεις στις δύο περιοχές. Πολύ δυνατός ο Παναιτωλικός στο πρώτο δεκάλεπτο με τον ΠΑΣ να συνέρχεται και να απειλή με διπλή ευκαιρία στο 12'.
Στο 22' ο Χάρης Παππάς με όμορφη ενέργεια έγραψε το 1-0 με πλασέ μέσα από την περιοχή!
 Το πρώτο μέρος συνεχίστηκε σε γρήγορο ρυθμό και με το σκόρερ σε δαιμονισμένη φόρμα.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με βροχή και δύο αλλαγές από πλευράς ΠΑΣ Γιάννενα,που επεδίωξε την ισοφάριση αλλά ο Παναιτωλικός ήθελε τη νίκη και πάλευε σκληρά.
Χάθηκαν ευκαιρίες εκατέρωθεν κάτω από συνεχή βροχή.

Στο 67' σε μια μονομαχία του Τάσου Πάντου με τον Γκούρμα αποβλήθηκε ο βετεράνος αμυντικός και ο ΠΑΣ Γιάννενα συνέχισε με 10 παίκτες.

Στο 75' έγινε η φάση του αγώνα: Ο Χάρης Παππάς έβγαλε τη μπάλα άουτ γιατί τραυματίστηκε ο Μουμίν αλλά οι παίχτες του ΠΑΣ Γιάννενα δεν τήρησαν το fair play και στην επαναφορά της μπάλας ο Φουρτάδο κυνήγησε μακρινή μπαλιά (που προορίζονταν για τον Τζενάμο) και πέτυχε την ισοφάριση αφού οι παίκτες του Παναιτωλικού δεν περίμεναν αυτή την εξέλιξη.

Στο 78' ο Θεοδωρίδης δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κηπουρό.

Αναψαν ξανά τα αίματα στο 83' όταν ο σκόρερ του ΠΑΣ έπεσε στον αγωνιστικό χώρο κάνοντας(;) τον τραυματία και στο 90' αποχώρησε με φορείο και ο ΠΑΣ έπαιξε τις καθυστερήσεις με 9 παίκτες. Παράλληλα στην εξέδρα των επισήμων εξαγριωμένοι οπαδοί του Παναιτωλικού τα έψελναν στον Χριστοβασίλη,πρόεδρο του ΠΑΣ,ο οποίος όπως λέγεται έδωσε τηλεφωνικές εντολές(!!!) στον πάγκο τις ομάδας του που δεν εισακούστηκαν.

Ο Παναιτωλικός πίεσε ασφυκτικά μέχρι το τέλος ψάχνοντας το γκολ της νίκης αλλά...

Λίγον πριν την έναρξη του αγώνα θερμόαιμοι και των δύο ομάδων δημιούργησαν κάποια επεισόδια με ρίψη καπνογόνων και κροτίδων και συμπλοκές εντός του αγωνιστικού χώρου αλλά με τη άμεση επέμβαση των ΜΑΤ και της ασφάλειας του γηπέδου αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Με τη λήξη του αγώνα οπαδοί μαζεύτηκαν έξω από τη θύρα των επισήμων όπου περίμεναν με απειλητικές διαθέσεις την αποστολή και τον Πρόεδρο του ΠΑΣ Γιάννενα.

Στα αποδυτήρια οι παίχτες των δύο ομάδων είχαν αρκετά έντονα φραστικά επεισόδια κι όλοι καταδίκαζαν την αντισυναδελφική ενέργεια του Φουρτάδο που κυνήγησε τη μπάλα που από το σουτ του Κώτσιου είχε προορισμό τον Τζενάμο για να ξαναρχίσει το παιχνίδι.

Παναιτωλικός (Μπάμπης Τεννές): Τζενάμο, Παλαιολόγος ,Κούσας, Ετζεγκέλε, Βούκοβιτς, Μουμίν, Ρότσα(Δέντσας 57'), Μπαικαρά(Γκουέι 86'), Θεοδωρίδης, Παππάς, Γκούρμα(Καούνος 70')

ΠΑΣ Γιάννενα (Στεφάν Ντεμόλ): Κηπουρός, Ντάσιος, Κώτσιος, Πάντος, Βάντερσον, Ανδράλας(Κυριάκος 46'), Κεϊτά, Πατσατζόγλου(Τζανής 46'), Ντε Βισέντσι(Σιαλμάς 64'), Μπακαγιόκο, Φουρτάδο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο