Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Αστακιώτικες επιτυχίες στο Tae Kwon Do!

Πρωταθλήτρια Ελλάδος η αθλήτρια Κονιώση Γεωργία!!!
Χάλκινος ο Τζουροπάνος Γιάννης!
Τεράστια η επιτυχία για τον Αστακό στο TAE KWON DO. Η αθλήτρια Κονιώση Γεωργία από τις 18/12/2010 είναι πρωταθλήτρια Ελλάδος των -44 κιλών και τρίτος πανελλήνιος ο Τζουροπάνος Ιωάννης στην κατηγορία των -49 κιλών. Πρόκειται για τεράστια επιτυχία.... 
 για τους αθλητές και για την πόλη του Αστακού. Μια επιτυχία που ήρθε να προστεθεί στις τόσες προηγούμενες του συλλόγου.
 Ο σύλλογος συμμετείχε στην κορυφαία διοργάνωση που γίνεται μια φορά το χρόνο, δηλαδή το πανελλήνιο πρωτάθλημα που έγινε στην Αθήνα στις 17-18/12 από το οποίο η πρώτη κάθε κατηγορίας συγκροτούν την εθνική ομάδα.

Η Κονιώση Γεωργία βγήκε πρώτη στην κατηγορία της στην Ελλάδα και αν η ομοσπονδία συγκροτήσει φέτος εθνική ομάδα στις κορασίδες μέλλος της θα είναι αθλήτρια από τον Αστακο!!! ΝΑΙ αυτές τις δυνατότητες έχουν τα παιδιά μας αρκεί να υπάρχουν άνθρωποι που να στέκονται δίπλα τους, να τα αγαπάνε και να πιστεύουν σε αυτά.

Ο σύλλογος συμμετείχε με δύο ακόμα αθλητές τον Σκουτέρη Θωμά ο οποίος αφού έφτασε στα προημιτελικά ηττήθηκε από τον περσινό πρωταθλητή Ελλάδος.
Και τον Παπασπύρο Ελευθέριο ο οποίος έκανε την παρθενική του εμφάνιση σε πανελλήνιο και ηττήθηκε από τον αντίπαλο του. Η αγωνιστική ομάδα TAE KWON DO συνεχίζοντας αμείωτα την προσπάθεια για καινούργιες διακρίσεις ταξιδεύει στην Καστοριά για δύο ημέρες προετοιμασίας.

Για πληροφορίες στο τηλ. 6972268784 Μαρίνος Γεώργιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο