Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

Ο Γιώργος Γρίνος Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου

Ο συμπατριώτης μας δικηγόρος Γιώργος Γρίνος που κατάγεται από την Μπαμπίνη Ξηρομέρου, εξελέγη Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του νέου Δήμου Αγρινίου για τα δύο επόμενα έτη, κατά την ψηφοφορία που διενεργήθηκε στην ειδική συνεδρίαση, χθες Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011…

Ευρείας αποδοχής έτυχε η πρόταση του Δημάρχου Αγρινίου Π. Μοσχολιού για την κάλυψη της θέσης του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου. Και με τον Καποδίστρια και με τον Καλλικράτη ο Παύλος Μοσχολιός εμπιστεύτηκε την κρίσιμη θέση του προέδρου στον νομικό κ. Γιώργο Γρίνο. Την επιλογή του επικρότησε και η αντιπολίτευση καθώς ο νέος Πρόεδρος συγκέντρωσε 41 θετικούς σταυρούς προτίμησης σε σύνολο 44 μελών! Ο κ. Γρίνος αν κρίνουμε από την πρότερη θητεία του σίγουρα μπορεί να χαρακτηριστεί ως συναινετικός και μένει να δούμε τώρα που η "ομάδα" μεγάλωσε αν μπορεί με την ίδια τακτική που ακολουθούσε να διατηρήσει το ίδιο προφίλ!

Αμέσως μετά την εκλογή του ο κ. Γρίνος τόνισε: «Η εκλογή αυτή αποτελεί για μένα ιδιαίτερη και ξεχωριστή τιμώ και ταυτόχρονα, μου δημιουργεί και μια μεγάλη ευθύνη. Γιατί από την όλη λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου, εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό, η αποτελεσματική αντιμετώπιση των θεμάτων του δήμου και η περεταίρω επίτευξη των στόχων. Το στοίχημα για τον μεγάλο δήμο Αγρινίου και μάλιστα υπό τις σημερινές δύσκολές συνθήκες, είναι μεγάλο. Πιστεύω όμως ότι θα πετύχουμε.»


Πηγή: http://www.toparon.gr/






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο