Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Στα πράσα εφοριακός της ΔΟΥ Αμφιλοχίας που βρέθηκε με κοκαϊνη, χασίς, καλάσνικοφ, σκάφη κ.α.

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι αστυνομικοί του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου από ευρήματα σε 53χρονο εφοριακό από το Αγρίνιο ο οποίος πιάστηκε χτες το απόγευμα στο Αίγιο. O εφοριακός κατάγεται και διαμένει στο Αγρίνιο, αλλά εργαζόταν στη Α΄ ΔΟΥ Αμφιλοχίας. Διήγε ιδιαίτερα πολυτελή βίο, είχε και άλλα πολυτελή αυτοκίνητα στην κατοχή του, αλλά και σκάφη!..



Οι άνδρες του τμήματος δίωξης ναρκωτικών Αγρινίου αξιοποίησαν τις πληροφορίες, τον έβαλαν στο μικροσκόπιο και σε συνεργασία με την τροχαία Αιγίου τον συνέλαβαν χτες το απόγευμα.
Συγκεκριμένα ο 53χρονος μετά από έρευνα στο αυτοκίνητό του είχε όπλα, ναρκωτικά ενώ στο πρώτο σπίτι του στο Αγρίνιο βρέθηκαν όπλα, ζυγαριές και άλλα ναρκωτικά και οι αστυνομικοί πιστεύουν πως έχουν πιάσει λαβράκι.
Στο πολυτελές τζιπ της φωτογραφίας που κατασχέθηκε βρέθηκαν:

- Μία νάιλον σακούλα περιέχουσα κοκαΐνη βάρους 50,6 γραμμαρίων.
- Ένα χάρτινο περιτύλιγμα το οποίο περιείχε κοκαΐνη βάρους 0,3 γραμμαρίων.

Επί πλέον σε νομότυπη κατ΄ οίκον έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του στο Αγρίνιο βρέθηκαν:

-Ένα εύχρηστο πιστόλι μάρκας BERETTA.
- Δύο γεμιστήρες.
- Τριακόσια εβδομήντα οκτώ φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων.

Ακολούθησε έρευνα σε δεύτερη κατοικία που διατηρεί στο Αγρίνιο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

- Ένα πολεμικό τυφέκιο “Καλάσνικωφ” μετά γεμιστήρος.
- Ένα πολεμικό οπλοπολυβόλο “sten – smaizer” μετά γεμιστήρος.
- Είκοσι τρία φυσίγγια πολεμικού τυφεκίου 7,62 MM.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο εν λόγω εφοριακός κατάγεται και διαμένει στο Αγρίνιο, αλλά εργαζόταν στη Α΄ ΔΟΥ Αμφιλοχίας. Διήγε ιδιαίτερα πολυτελή βίο, είχε και άλλα πολυτελή αυτοκίνητα στην κατοχή του, αλλά και σκάφη! Οι άνδρες του τμήματος δίωξης ναρκωτικών Αγρινίου αξιοποίησαν τις πληροφορίες, τον έβαλαν στο μικροσκόπιο και σε συνεργασία με την τροχαία Αιγίου τον συνέλαβαν χτες το απόγευμα.

Οι προαναφερόμενες ναρκωτικές ουσίες, οπλισμός, το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μάρκας BMW, έξι κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ. Ο συλληφθείς με σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία οδηγήθηκε κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Αιγίου ενώ γίνονται συνεχείς έρευνες και ανακρίσεις.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο