Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Η ΠΙΤΤΑ ΤΟΥ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΑ από το ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΩΝ ΕΝ ΠΑΤΡΑΙΣ ΑΙΤ/ΝΩΝ

Κυριακή 30 Ιανουαρίου, 11:00 πρωί, στο Επιμελητήριο Αχαΐας (Ρήγα Φεραίου 58 Πλατεία Όλγας)

Ο Σύλλογος των εν Πάτραις Αιτωλοακαρνάνων «Κοσμάς ο Αιτωλός» καλεί όλους τους Πατριώτες, τα μέλη και τους φίλους του, στην κοπή της πίτας του Αιτωλοακαρνάνα, που θα γίνει την Κυριακή το πρωί, 30 Ιανουαρίου 2011 και ώρα 11πμ, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΧΑΪΑΣ, που βρίσκεται στην Πάτρα, οδός Ρήγα Φεραίου 58 (κοντά στην Πλατεία Όλγας)…..
ΠΙΤΤΑ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΑ
Κυριακή 30-1-2011
ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΧΑΪΑΣ
(Ρήγα Φεραίου 58 Πλατεία Όλγας)

Αγαπητές φίλες κ΄ αγαπητοί φίλοι,

Σας καλούμε στην ετήσια κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίττας μας, την Κυριακή το πρωί, 30 Ιανουαρίου 2011, ώρα 11.00 στην ισόγειο αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΧΑΪΑΣ, που βρίσκεται στην Πάτρα, οδός Ρήγα Φεραίου 58 [κοντά στην Πλατεία Όλγας].

Ελάτε να ανταλλάξουμε ευχές, για τον νέο χρόνο. Θα χορέψει για μας το ΕΦΗΒΙΚΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ του Συλλόγου μας.

Με την ευκαιρία θα βραβευτεί μεταξύ των άλλων και ο πρώτος Αιτωλοακαρνάνας επιστήμονας, που έλαβε το 2010 το ΒΡΑΒΕΙΟ ΟΣΚΑΡ, Γιάννης Θεοδ. Μονός (από τον Κάτω Πλάτανο η μητέρα του) και διαπρέπει στην Καλιφόρνια στον Τομέα της Πληροφορικής, και των Multimedia.

Ο τυχερός που θα βρει το φλουρί, θα κερδίσει ένα υπέροχο ρολόι χειρός, αξίας 390 ΕΥΡΩ, προσφορά του προέδρου του Συλλόγου.

Σε όσους και όσες για διαφόρους λόγους απουσιάσουν και δεν θα τους δούμε, το Δ.Σ. και τα μέλη μας εύχονται ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2011, να το διέλθουν με υγεία, επιτυχία και οικογενειακή γαλήνη.

Μαζί με την αγάπη μας και τις ευχές μας.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΟΡΦΥΡΗΣ
Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΙΩΑΝΝΑ ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΥ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο