Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

Ο Κώστας Θ. Κασούρας Πρόεδρος στη Δημοτική κοινότητα Κατούνας

 Το Προεδρείο της Δημοτικής Κοινότητας Κατούνας εξελέγη στην πρώτη συνεδρίαση στην ιστορία του οργάνου που έγινε σήμερα Κυριακή μεσημέρι (2 Ιανουαρίου 2011) στο κτήριο του πρώην Δήμου Μεδεώνος. Πρόεδρος εξελέγη ο Κώστας Θ. Κασούρας...
Το πενταμελές Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας που αποτελείται από τους: Κώστα Θ. Κασούρα, Μαρία Σεραφή, Κώστα Κουτιβή (Συνδυασμός Σολδάτου), Βαγγέλη Λίτσο (Συνδυασμός Απόστολάκη), Νώντα Σαμαντά (συνδυασμός Τάνταρου) και συνήλθε και εξέλεξε ως Πρόεδρο τον Κώστα Θ. Κασούρα.
Ο πρώτος Πρόεδρος έλαβε 2 ψήφους στη ψηφοφορία που προβλέπεται. Για την ίδια θέση υπήρξαν υποψηφιότητες από την Σεραφή Μαρία και τον Κουτιβή Κώστα που έλαβαν από 1 ψήφο.
Αντιπρόεδρος εξελέγη ο Βαγγέλης Λίτσος (Συνδυασμός Απόστολάκη) μετά από κλήρωση, αφού κατά την ψηφοφορία ισοψήφησε (πήραν από 2 ψήφους) με την Μαρία Σεραφή.
Ο Κώστας Θ. Κασούρας είναι νέος δραστήριος, αγρότης, οινοποιός, σπούδασε στο Πανεπιστήμιο και σήμερα είναι πετυχημένος βιοκαλλιεργητής στην Κατούνα. Tο πάθος και η επιμονή του για την βιολογική καλλιέργειας κάνουν το Κρασί από τους αμπελώνες του Κώστα Κασούρα να ξεχωρίζει και να είναι γεμάτο από τα αρώματα της Ξηρομερίτικης Φύσης.
Να ευχηθούμε στο νέο πρόεδρο Κώστα Κασούρα καλή επιτυχία και καλό δημιουργικό έργο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο