Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Κυκλοφορεί το 39ο φύλλο της εφημερίδας «Εν Μπαμπίνη»


Κυκλοφορεί το νέο φύλλο (39) της εφημερίδας «Εν Μπαμπίνη» που εκδίδει ο Πολιτιστικος Σύλλογος Μπαμπίνης «Χριστόδουλος Παμπλέκης».
Στο νέο τεύχος, μπορείτε να διαβάσετε για τις εκλογές στο νέο Δήμο Ξηρομέρου, ευχές στη νέα Δημοτική Αρχή και σε όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους και τα Τοπικά Συμβούλια και την ετήσια Χοροεσπερίδα του συλλόγου που θα γίνει φέτος το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011... 
 στην ΚΟΣΜΙΚΗ ΤΑΒΕΡΝΑ «Το ΤΖΑΚΙ» Πλατυπόδη 4 κ΄ Ραγκαβή, στο Γκύζη. Τραγούδι: Αντώνης Κυρίτσης. Κλαρίνο: Πέτρος-Λούκας Χαλκιάς και πλούσιο λαϊκό πρόγραμμα. Τιμή πρόσκλησης: 25 €. (Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται πλήρες γεύμα και κρασί χύμα ή μπύρα)

Μπορείτε επίσης να ενημερωθείτε για την δεύτερη συνεχή θητεία εξελέγη πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου ο συγχωριανός τους Γιώργος Γρίνος, ένα ιστορικό άρθρο ΑΡΧΑΙΑ ΠΟΛΗ «ΦΟΙΤΙΑΙ» της Ευφροσύνης Βλ. Χρυσικού.

Επίσης θα διαβάσετε για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις του τόπου μας, τις στήλες «Διαδρομές» και «ιχνηλάτης» την οποία επιμελείται ο Απόστολος Κομπλίτσης, κ.α.

Όσοι θέλουν να γραφούν συνδρομητές μπορούν να επικοινωνήσουν με τον νέο Πρόεδρο του Συλλόγου: Κυριαζή Νίκο, Ηλείας 55, 173 41 Αγ. Δημήτριος, e-mail: faltses1@yahoo.gr, τηλ: 6973325208 ή με τον Διευθυντή έκδοσης: Γιώργο Σ. Μπαρμπαρούση, Καραϊσκάκη 19, 157 72 Ζωγράφου, τηλ: 6978698223.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο