Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Ηρωική ισοπαλία πήρε ο Παναιτωλικός 0-0 εκτός έδρας με τον Λεβαδειακό


Ο Παναιτωλικός πήρε ηρωική ισοπαλία μέσα στην έδρα του Λεβαδειακού 0-0 και έτσι περνάει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 42 βαθμούς, ενώ ο Λεβαδειακός έφτασε τους 34....
 Η δύναμη κυριάρχησε στο πρώτο ημίχρονο, καθώς και οι δύο ομάδες έδωσαν μεγαλύτερη βάση στη θωράκιση της μεσαίας γραμμής και ο διαιτητής της αναμέτρησης κ. Χατζής ανέχθηκε το σκληρό παιγνίδι των γηπεδούχων.
Ο Λεβαδειακός διαμαρτύρεται για ένα γκολ που σημείωσε στο 37' ο Ναπολεόνι και το οποίο ακυρώθηκε ως οφσάιντ.
Στο δεύτερο ημίχρονο άλλαξε εντελώς η εικόνα του αγώνα, καθώς το παιχνίδι απέκτησε πιο έντονο ρυθμό. Οι γηπεδούχοι πίεσαν ασφυκτικά την εστία του Τζενάμο, που χρειάστηκε να επιστρατεύσει αρκετές φορές την κλάση του για σώσει την ομάδα του.
Ο Παναιτωλικός είχε κι αυτός τη δική του καλή στιγμή με τον Μπαϊκαρά, που ηττήθηκε σε τετ-α-τετ από τον Κυριακίδη.
Η είσοδος του Τζόνσον νοικοκύρεψε το κέντρο του Παναιτωλικού, αλλά οι Αγρινιώτες δεν μπορούσαν να γίνουν απειλητικοί προς την εστία των Βοιωτών. Την μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα έχασαν πάντως οι γηπεδούχοι στο 88’ όταν τα αλλεπάλληλα σουτ των Πόποβιτς, Ζουρούδη και Τάσιτς αποκρούστηκαν από τους αμυντικούς του Παναιτωλικού.
Λεβαδειακός (Βασίλης Βούζας): Κυριακίδης, Ταραλίδης (88' Σοϊλέδης), Κόλτζος, Μουλόπουλος, Πόποβιτς, Ντιμπαλά, Λισγάρας, Τριποτσέρης, Ζουρούδης, Ναπολεόνι, Τάσιτς.
Παναιτωλικός (Μπάμπης Τεννές): Τζενάμο, Κούσας, Παλαιολόγος, Δέντσας, Ρότσα, Ετζενγκουέλε (45' λ.τ Αναστασιάδης) Βούκοβιτς (80' Μπελεβώνης), Παππάς (65' Τζόνσον), Μπαϊκαρά, Γκούρμα, Θεοδωρίδης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο