Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Βρέθηκαν πόροι για τον δρόμο Αμφιλοχία-Βόνιτσα


Από πόρους από τα διόδια των Μαλγάρων, δεσμεύτηκε σύμφωνα με πληροφορίες να γίνουν εργασίες στον δρόμο Αμφιλοχία-Βόνιτσα, ο Υφυπουργός Υποδομών Γιάννης Μαγκριώτης.
Ο Υφυπουργός είχε συνομιλία με τον βουλευτή Αιτωλ/νίας του ΚΚΕ Νίκο Μωραΐτη, που ως γνωστόν κατέθεσε και ερώτηση στην βουλή, όπως έχει κάνει και κατά το παρελθόν, για την ανάγκη συγκεκριμένων παρεμβάσεων για την άρση της επικινδυνότητας του δρόμου Αμφιλοχία-Βόνιτσα. Αφορμή για την τελευταία ερώτηση του βουλευτή, ήταν ο θάνατος ενός ακόμη ανθρώπου, λίγο έξω από τη Βόνιτσα σε τροχαίο δυστύχημα.
Πριν μερικούς μήνες υπήρχαν δεσμεύσεις για απόδοση ποσού 500 χιλιάδων ευρώ από το Υπουργείο Οικονομικών για τις εργασίες αυτές. Τα χρήματα όμως δεν εκταμιεύθηκαν ποτέ και τώρα αναζητείται τρόπος ώστε να εξευρεθούν πόροι από αλλού, μιας και τα έργα είναι κρίσιμα, για την άρση της επικινδυνότητας του απαρχαιωμένου αυτού οδικού δικτύου, που έχει πολλά σημεία – παγίδες.
Ο κ. Μαγκριώτης, έπειτα από συζήτηση που είχε με τον βουλευτή Νίκο Μωραΐτη, δεσμεύτηκε για την εξεύρεση αυτού του ποσού, μέσα από τα διόδια των Μαλγάρων και το Ταμείο Εθνικής Οδοποιίας.
Πηγή: http://www.agriniopress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο