Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Απάντηση του Δημήτριου Αρβανίτη σε δήλωση του Κώστα Μπαμπούρη.

‘’Είναι αλήθεια πως κάναμε έναν αγώνα έντιμο, με θέσεις, απόψεις και πρόγραμμα, κόντρα σε ετερόκλητες συμμαχίες με σκοπό τη νομή της εξουσίας. Υπερτερούσαμε σε όλα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά έναντι των αντιπάλων μας, δυστυχώς όμως οι εκλογές δεν κρίθηκαν στην ποιότητα των στελεχών, στα προγράμματα και στις προθέσεις των υποψηφίων, αλλά κρίθηκαν στις υποσχέσεις για διορισμούς, στην κοντόφθαλμη αντίληψη των πολιτών για πρόσκαιρα οφέλη και στην δύναμη της οικονομικής εξουσίας.’’

Αγαπητέ κ. Μπαμπούρη
Η ήττα, στα πλαίσια ενος αγώνα, είναι μέσα στα πιθανά αποτελέσματα. Η αποδοχή της απο τον ηττώμενο, δείχνει την ύπαρξη επιπέδου, το οποίο τουλάχιστον στις δηλώσεις σας δε φαίνεται. Διαφωνώ με το έντιμο του αγώνα σας, οι γνωστές επιστολές που αμάυρωσαν τη προ των εκλογών περίοδο, ειναι εύκολα κατανοητό απο που προήλθαν, και αν η απόδοση κατηγοριών απαιτει ΄΄αποδείξεις’’ η λογική σκέψη δε περιορίζεται. Μιλάτε για ‘’ετερόκλητες συμμαχίες με σκοπό τη νομή της εξουσίες’’. Για το ετερόκλητες, ας μη πούμε ονόματα, κοτάξτε πιό διπλα σας και θα καταλάβετε ότι δεν επιτρεπεται να το πείτε, για τη νομή εξουσίας, αυτοί που επι είκοσι και πλεον έτη νεμονται εξουσίες ειναι πάλι δίπλα σας. Οσο για τα ποιοτικά σας χαρακτηριστικά, τι να πω, να είναι η ‘’ΠΑΣΟΚοφροσύνη’’, η κατ επάγγελμα ενασχόληση σας με τα κοινά ή το ‘’ξεκατίνιασμά’’ σας με τον απερχόμενο δήμαρχο; Εκεί ναι υπερτερείτε. Γνωρίζετε και τις προθέσεις μας κ. Μπαμπούρη, όμως η συντριπτική πλειοψηφία των εκλεγέντων δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού μας είναι νέοι στα κοινά. Που μας ξέρετε; Περιμένετε τουλάχιστον να δείτε και μετα να ασκήσετε κριτική. Τώρα ας μη σχολιάσω για διορισμούς, υπερβολές υπήρξαν, αλλά δε συγκεντρώθηκαν αιτήσεις για το Πλατυγιάλι, όπως κάποιοι έκαναν.
Και το τελευταίο, όταν οι πολίτες απορίπτουν τη πρόταση μας, είναι κοντόφθαλμοι και πληρωμένοι, όταν την εγκρίνουν είναι κυρίαρχος λαός. Να χαίρεστε τη δημοκρατική σας άποψη!
Ευχομαι να έχουμε καλή συνεργασία κ. Μπαμπούρη, αν και με αυτή τη νοοτροπία, δε τη βλέπω

Ευχαριστώ για τη φιλοξενία
Δημήτριος Αρβανίτης
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ξηρομέρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο