Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Ευχαριστήριο του Νίκου Βαρβάτου με σαφείς αιχμές κατά του Γ. Αποστολάκη για την ήττα στο Δήμο Ακτίου-Βόνιτσας.

Ο νεοκλεγείς δημοτικός σύμβουλος Νίκος Βαρβάτος στο ευχαριστήριο μήνυμα του προς όσους τον ψήφισαν στις εκλογές, αφήνει αιχμές για τον επικεφαλής του συνδυασμού του Γιώργο Αποστολάκη ότι δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες που του αναλογούν για την ήττα στο δήμο Ακτίου-Βόνιτσας.
Όπως αναφέρει στη δήλωσή του «Οι εκλογές δεν χάθηκαν από το βουλευτή Κουρουμπλή και από τον άλλο υποψήφιο δήμαρχο κύριο Τάνταρο αλλά από όλους εμάς και έχουμε τις ευθύνες μας. Μην προσπαθούμε να τις μεταφέρουμε σε άλλους. Πρέπει να έχεις ψυχή και καρδιά για να μπορείς να αναλαμβάνεις τις ευθύνες που σου αναλογούν».
Στην ανακοίνωσή του, ο Νίκος Βαρβάτος αναφέρει τα εξής:

Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω τον καθέναν από εσάς προσωπικά. Με ένα ευχαριστώ δεν μπορώ να εκφράσω όλους όσους με τίμησαν με τη ψήφο τους και με εξέλεξαν πρώτο δημοτικό σύμβουλο από όλους τους συνδυασμούς στον πρώην Δήμο Μεδεώνος.
Θα είμαι πάντα δίπλα σας
όπως ήμουν μέχρι σήμερα και θα υπηρετήσω το θεσμό της αυτοδιοίκησης για το καλό του τόπου.
Συγχαίρω όσους εκλέχτηκαν και ιδιαίτερα το δήμαρχο Σολδάτο Νίκο για την επιτυχία του και του εύχομαι καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του.
Τέλος διαφωνώ με το δελτίο τύπου του υποψηφίου δημάρχου Γιώργου Αποστολάκη ότι οι εκλογές χάθηκαν από το βουλευτή Κουρουμπλή και από τον άλλο υποψήφιο δήμαρχο κύριο Τάνταρο.
Φίλε Αποστολάκη οι εκλογές χάθηκαν από όλους εμάς και έχουμε τις ευθύνες μας. Μην προσπαθούμε να τις μεταφέρουμε σε άλλους. Πρέπει να έχεις ψυχή και καρδιά για να μπορείς να αναλαμβάνεις τις ευθύνες που σου αναλογούν.

Με εκτίμηση
Νίκος Βαρβάτος
Νεοεκλεγείς δημοτικός σύμβουλος
Ακτίου-Βόνιτσας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο