Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Ο Παναιτωλικός 2-1 τον ΟΦΗ, μπροστά σε 6.000 φιλάθλους.


Μπροστά σε 6.000 φιλάθλους ο Παναιτωλικός ήταν ο μεγάλος νικητής με 2-1 κόντρα στον ΟΦΗ στο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής της Football League. Η ομάδα του Αγρινίου με γκολ των Καούνου και αυτογκόλ του Πίτσου επικράτησε με 2-1 του ΟΦΗ σε ένα παιχνίδι διαφήμιση του ποδοσφαίρου.
Με τη νίκη του αυτή ο Παναιτωλικός έφτασε στους 26 βαθμούς, αφήνοντας τον ΟΦΗ στους 23 και έπιασε έστω και προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας τον ΠΑΣ Γιάννινα. Από την άλλη ο ΟΦΗ γνώρισε την πρώτη του ήττα από την ημέρα που ανέλαβε ο Νίκος Αναστόπουλος.
Το παιχνίδι είχε πολύ καλό ρυθμό και από τις δύο ομάδες, οι οποίες έδειξαν πως δίκαια μαζί και με τον ΠΑΣ Γιάννινα, θεωρούνται οι καλύτερες στην κατηγορία.
Οι 6.000 φίλοι του Παναιτωλικού που βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου, παρακολούθησαν καλό θέαμα, με τον Παναιτωλικό να είναι πιο καλός στα πρώτα λεπτά και των δύο ημιχρόνων, με τον ΟΦΗ σταδιακά να ισορροπεί και να δείχνει πολύ καλά στοιχεία, κυρίως από προσωπικές ενέργειες των παικτών του.

Τα γκολ
1-0:
Το ματς έδειχνε μοιρασμένο, αλλά οι ισορροπίες άλλαξαν στο 23ο λεπτό όταν ο Καούνος με ωραίο γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή μετά από σέντρα του Γκούρμα άνοιξε το σκορ για τον Παναιτωλικό.
1-1: Το τέρμα αυτό λειτούργησε σαν ηλεκτροσόκ για τον ΟΦΗ, ο οποίος βγήκε μπροστά, επιτέθηκε, πάτησε περιοχή και κατάφερε να ισοφαρίσει πριν το ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 36' όταν ο Γιακούμπου πλάσαρε εύστοχα τον Τζενάμο μετά από κάθετη πάσα του Κάλαϊτζιτς.
2-1: Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να πάρουν ξανά το προβάδισμα αρκετά νωρίς -στο 47'- όταν ο αμυντικός της κρητικής ομάδας Πίτσος προσπάθησε να διώξει την μπάλα μετά από μπαλιά του Καούνου, αλλά την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του για το 2-1.
.
Παναιτωλικός (Γιάννης Νταλακούρας):
Τζενάμο, Ρότσα (70' Παλαιολόγος), Γκόλιας, Κούσας, Αναστασιάδης, Μουμίν, Δέντσας, Θεοδωρίδης, Παππάς (63' Μπαϊκαρά), Γκούρμα (67' Γκούνκελ), Καούνος.

ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Βεζυρίδης, Πίτσος, Μπερτίν, Κιάσσος, Λιαπάκης (58' Ζορμπάς), Κάλαϊτζιτς, Μπούρμπος, Ψωμάς, Αγρίτης (46' Νικλητσιώτης), Γκουέϊ, Γιακούμπου (78' Ουκάρ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο