Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Στην πυροσβεστική υπηρεσία Αγρινίου ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας Βασίλης Αντωνόπουλος.

Την πυροσβεστική υπηρεσία Αγρινίου επισκέφτηκε ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας Βασίλης Αντωνόπουλος, αλλά και υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι του συνδυασμού «Δυτική Ελλάδα – Δικαίωμα στην πρόοδο», με επικεφαλής τον Απόστολο Κατσιφάρα.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης οι εργαζόμενοι στην πυροσβεστική υπηρεσία συζήτησαν για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στο έργο τους, αλλά και για την ηθική συμπαράσταση που εισπράττουν από τους πολίτες κατά την αντιμετώπιση των διαφόρων περιστατικών. Ο κύριος Αντωνόπουλος ενημερώθηκε για την επιχειρησιακή ετοιμότητα της υπηρεσίας και για τυχόν ελλείψεις σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό και ανθρώπινο δυναμικό. Εξήρε την αποτελεσματικότητα που επιδεικνύουν στις επεμβάσεις τους, τους ευχαρίστησε για την συμβολή τους στην ασφάλεια και την προστασία των πολιτών και της περιουσίας τους, καθώς και του δασικού μας πλούτου και του περιβάλλοντος. Ο κύριος Αντωνόπουλος αναφέρθηκε επίσης και στον θεσμό του εθελοντή πυροσβέστη το έργο του οποίου είναι τιμητικό και άμισθο και τόνισε την αξία του εθελοντισμού σε κάθε έκφραση της κοινωνικής μας ζωής, ειδικά στη σημερινή δύσκολη συγκυρία.
Τελειώνοντας την επίσκεψη οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι αλλά και ο κ. Αντωνόπουλος, υποσχέθηκαν να είναι αρωγοί στο δύσκολο έργο που επιτελεί καθημερινά η Πυροσβεστική Υπηρεσία.
Τέλος, συνεχίζονται οι καθημερινές απογευματινές περιοδείες των υποψηφίων περιφερειακών σύμβουλων και του υποψήφιου Αντιπεριφερειάρχη Αιτωλοακαρνανίας, σε δημοτικά διαμερίσματα του νομού Αιτωλοακαρνανίας. Συγκεκριμένα, την Πέμπτη χθές 21 Οκτωβρίου επισκέφτηκαν τις εξής περιοχές: Παπαδάτου Ξηρομέρου, Φυτείες, Κουβαρά, Ρίβιο, Άγιο Στέφανο και Κυψέλη. Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα καλό , οι πολίτες εμφανίστηκαν να διατηρούν προσδοκίες από τον νέο θεσμό της περιφερειακής αυτοδιοίκησης και ζήτησαν από τους υποψηφίους να σταθούν δίπλα τους και μετά τις εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο