Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση του Γιάννη Λύτρα στην Αθήνα.
















Σε μια κατάμεστη αίθουσα από ετεροδημότες του νέου Δήμου Ξηρομέρου (Αλυζίας, Αστακού και Φυτειών), μίλησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Λύτρας, παρουσιάζοντας τους βασικούς άξονες του προγράμματος του για τον νέο Δήμο Ξηρομέρου.
Αρχικά, τον υποψήφιο Δήμαρχο Ξηρομέρου, προλόγισε ο Κουκουλόπουλος Πάρις Βουλευτής Κοζάνης και πρώην Πρόεδρος της ΚΕΔΚΕ, ο οποίος τόνισε την αξία του «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ» που ουσιαστικά αποτελεί το μέσο για την μετάβαση σε ένα νέο και σύγχρονο μοντέλο αυτοδιοίκησης. Στο τέλος υπογράμμισε ότι η παρουσία του κόσμου αποτελεί το εχέγγυο για την σίγουρη νίκη του Γιάννη Λύτρα στις εκλογές.
Στη συνέχεια, το λόγο πήρε ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Λύτρας και αφού καλωσόρισε και ευχαρίστησε τον κόσμο για την μαζική του παρουσία, παρουσίασε την πολιτική του πρόταση για τον Δήμο Ξηρομέρου.
Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στις νέες αρμοδιότητες (παιδεία, υγεία, πολεοδομία κ.ο.κ.) που θα έχει ο Δήμος και τις ανάγκες που καλείται να αντιμετωπίσει ο νέος Δήμος, ο Δήμος του αύριο όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.
Στο τέλος, υπογράμμισε ότι ο συνδυασμός «ΜΕΤΩΠΟ ΑΛΛΑΓΗΣ-ανάπτυξη τώρα», αποτελείται από ανθρώπους με όραμα και βούληση για πραγματικές τομές και πραγματική ανάπτυξη για το κοινό όφελος του τόπου.
Ακολούθως, ο υποψήφιος Δήμαρχος, παρουσίασε το ψηφοδέλτιο νίκης και φανερά ικανοποιημένος από την τιμή που του έκαναν οι συμπατριώτες του, τους χαιρέτισε από κοντά έναν-έναν και δέχτηκε τις ευχές τους για νίκη στις εκλογές.

Στην προεκλογική ομιλία έδωσαν το παρόν μεταξύ άλλων οι: Μωραΐτης Θάνος (Υφυπουργός Π.Ε.Κ.Α.), οι Βουλευτές Αιτωλοακαρνανίας Μακρυπίδης Αντρέας, Γιαννακά Σοφία και Κουρουμπλής Παναγιώτης, ο Κουκουλόπουλος Πάρις (Βουλευτής Κοζάνης και πρώην Πρόεδρος της ΚΕΔΚΕ), ο Αρσένης Γιώργος (Αντιπρόεδρος ιδρύματος αστέγων Αθηνών), οι Πολιτευτές Δημητρακοπούλου-Σιούνα Μαρία, Παράσχος Μάκης, Χρόνης Άγγελος και Κατερινόπουλος Αθανάσιος, ο Τρυφιάτης Πάνος Διευθύνων Σύμβουλος των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων ΑΒΕΕ (ΕΒΟ-ΠΥΡΚΑΛ ), ο Γιάγκας Μιχάλης (Πρόεδρος Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Επιμελητηρίων Ελλάδος ), ο Γρίνος Γιώργος (Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου), ο Ζαφειρόπουλος Γιάννης (τέως Υπουργός και μέλος του εθνικού συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ), ο Σμυρλής Χρήστος (τέως Υπουργός), ο Ροκόφυλος Χρήστος (τέως Υπουργός) κ.α.
PHOTO TSELIOS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο