Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Δραστηριότητες των υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων και του υποψήφιου Αντιπεριφερειάρχη Βασίλη Αντωνόπουλο.

Την Δ.Ο.Υ. Αγρινίου και το κατάστημα του Ι.Κ.Α. επισκέφτηκαν, σήμερα, υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι και ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας Βασίλης Αντωνόπουλος, με τον συνδυασμό «Δυτική Ελλάδα – Δικαίωμα στην πρόοδο» (επικεφαλής ο Απόστολος Κατσιφάρας).
Ο κύριος Αντωνόπουλος συνομίλησε με τους εργαζόμενους καθώς και με παρευρισκόμενους πολίτες. Ενημερώθηκε εν συντομία από τους προϊσταμένους για την πορεία των εσόδων τους, για την ποιότητα της εξυπηρέτησης των πολιτών που συναλλάσσονται καθημερινά, καθώς και για τυχόν ελλείψεις σε προσωπικό που πιθανός να δυσχεραίνει την προσπάθεια τους. Ο κύριος Αντωνόπουλος αναφέρθηκε επίσης στην καθοριστική συμβολή των συγκεκριμένων υπηρεσιών στην δύσκολη προσπάθεια που καταβάλλεται, για την δημοσιονομική εξυγίανση, και την συγκέντρωση των αναγκαίων εσόδων.
Ο Βασίλης Αντωνόπουλος με την ολοκλήρωση των επισκέψεων τόνισε μεταξύ άλλων:
«Η φοροδιαφυγή και η εισφοροδιαφυγή αντανακλά την σχέση εμπιστοσύνης ή μη του πολίτη με το κράτος. Η θεσμική ενίσχυση του ρόλου της τοπικής αυτοδιοίκησης με την εφαρμογή του Καλλικράτη θα συμβάλει αποφασιστικά στην οικοδόμηση μιας νέας σχέσης μεταξύ πολιτών και πολιτείας βασισμένη στην συνέπεια, στην ειλικρίνεια, στην διαφάνεια,στην λογοδοσία, στην συμμετοχή και την αποτελεσματικότητα.
Ο συνδυασμός μας «Δυτική Ελλάδα – Δικαίωμα στην πρόοδο» με επικεφαλής τον Απόστολο Κατσιφάρα,να είστε βέβαιοι, ότι θα υπηρετήσει με αποφασιστικότητα και συνέπεια την οικοδόμηση της νέας αυτής σχέσης.»
ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ
Περιοδεία στα δημοτικά διαμερίσματα του νομού Αιτωλοακαρνανίας, ΤΡΙΚΟΡΦΟ, ΓΑΒΡΟΛΙΜΝΗ, ΠΕΡΙΘΩΡΙ, ΓΑΛΑΤΑ, ΕΥΗΝΟΧΩΡΙ, ΑΣΤΑΚΟ, ΣΚΟΥΡΤΟΥ, ΜΠΑΜΠΙΝΗ, ΜΑΧΑΙΡΑ, ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑ ,ΠΡΟΔΡΟΜΟ, ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ, και ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ, πραγματοποίησε τις απογευματινές ώρες του διημέρου 19 και 20 Οκτωβρίου ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας Βασίλης Αντωνόπουλος, με τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού «Δυτική Ελλάδα – Δικαίωμα στην πρόοδο» (επικεφαλής ο Απόστολος Κατσιφάρας). Στην διάρκεια της περιοδείας η επαφή με τους πολίτες ήταν ειλικρινής και άμεση. Συζητήθηκαν τοπικά θέματα, διατυπώθηκαν παράπονα, επιφυλάξεις, αλλά και σημαντικές προσδοκίες, από τον νέο θεσμό της αιρετής περιφερειακής αυτοδιοίκησης. Η ελπίδα και η εμπιστοσύνη στον επικεφαλής του συνδυασμού Απόστολο Κατσιφάρα, καθώς και η εκδήλωση αισθημάτων συμπαράστασης, στην προσπάθεια των υποψηφίων συμβούλων, ικανοποίησε απόλυτα τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη ο οποίος τόνισε πως θα βρίσκεται διαρκώς δίπλα τους για να δίνει εφικτές λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
Οι περιοδείες του υποψηφίου Αντιπεριφερειάρχη και των υποψηφίων Περιφερειακών συμβούλων θα συνεχιστούν σε όλο το νομό τις επόμενες ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο