Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Κυκλοφόρησε το 38ο τεύχος της εφημερίδας «Εν Μπαμπίνη» που εκδίδει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μπαμπίνης «Χριστόδουλος Παμπλέκης».

Στο νέο τεύχος (38), μπορείτε να διαβάσετε η Χώρα των Κυκλώπων στο έλεος των «Νάνων» της ιστορίας που αναφέρεται στην προστασία και τη συντήρηση των αρχαιοτήτων στη Χώρα μας που συνεχίζουν να τις αφήνουν απροστάτευτες και έρμαιες στα χέρια «νάνων» ανθρώπων τυμβωρύχων που τυχοδιωκτικά επιδιώκουν το κέρδος, καταστρέφοντας την πολιτιστική μας κληρονομιά.
Μπορείτε επίσης να ενημερωθείτε για τους τέσσερις συνδυασμούς που κατεβαίνουν στις αυτοδιοικητικές εκλογές στο νέο Δήμο Ξηρομέρου, για το Νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Μπαμπίνης «Χριστόδουλος Παμπλέκης» που προέκυψε μετά τις εκλογές της 13ης Αυγούστου και έχει ως εξής:
Κυριαζής Νικόλαος πρόεδρος, Ζαρκαδούλας Ν. Χαρίλαος αντιπρόεδρος, Μπαρμπαρούσης Γεώργιος γεν. γραμματέας, Σταμουλακάτου Παναγιώτα ταμίας και Μπενέκου Σοφία, ειδ. Γραμματέας.
Επίσης θα διαβάσετε για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις του καλοκαιριού στην Μπαμπίνη που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει το μοναδικό δρώμενο «Τραγικό Συμπόσιο» καθώς και το «Μπαμπίνη Γεύσης», την ανάβαση στην αρχαία πόλη «Φοιτίαι», την αποχαιρετιστήρια επιστολή του απερχόμενου προέδρου Σπύρου Μπενέκου, τις στήλες «Διαδρομές» και «ιχνηλάτης» την οποία επιμελείται ο Απόστολος Κομπλίτσης, το ποίημα του Άρη Μπιτσώρη, το «Εν Μπαμπίνη… πλανώμενοι…» του Αλέξανδρου Κυριαζή, κ.α.
Όσοι θέλουν να γραφούν συνδρομητές μπορούν να επικοινωνήσουν με τον νέο Πρόεδρο του Συλλόγου: Κυριαζή Νίκο, Ηλείας 55, 173 41 Αγ. Δημήτριος, e-mail: faltses1@yahoo.gr, τηλ: 6973325208 ή με τον Διευθυντή έκδοσης: Γιώργο Σ. Μπαρμπαρούση, Καραϊσκάκη 19, 157 72 Ζωγράφου, τηλ: 6978698223.
Μη ξεχνάτε ότι μπορείτε να διαβάζετε και ηλεκτρονικά όλα τα τεύχη της εφημερίδας σε αρχεία pdf στο site: http://www.xiromero.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο