Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Κυκλοφορεί το 22ο φύλλο της εφημερίδας «Τα νέα του Δρυμού», που εκδίδει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δρυμιωτών (Δήμος Ανακτορίου).

Κυκλοφορεί το 22ο φύλλο της τριμηνιαίας εφημερίδας «Τα νέα του Δρυμού», που εκδίδει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δρυμιωτών Αιτωλοακαρνανίας, με πλούσια ύλη, με ενδιαφέροντα νέα και αξιόλογα άρθρα για το χωριό Δρυμός του Δήμου Ανακτορίου και με κεντρικό θέμα: Συνεντεύξεις εφ’ όλης της ύλης όλων των υποψηφίων Δημάρχων Γ. Αποστολάκη, Ν. Μωραίτη, Ν. Σολδάτου και Ν. Τάνταρου, του νεοσύστατου Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας, όπου ο δημότης θα έχει τη δυνατότητα να ενημερωθεί και να κρίνει τους υποψηφίους με βασική αρχή της εφημερίδας, ότι ενεργός πολίτης είναι ο ενημερωμένος πολίτης.
Η έκδοση της εφημερίδας είναι δωδεκασέλιδη (12) με πλούσια θεματολογία και οι αναγνώστες μπορούν να διαβάσουν για τους υποψηφίους περιφερειάρχες δυτικής Ελλάδας, τι πρέπει να γνωρίζουμε για το σχέδιο «Καλλικράτης», τριήμερο Πολιτισμού στο Δρυμό, ο Μητροπολίτης Κοσμάς έδωσε λύση στο μοναστήρι του Αγίου Δημητρίου, ο Νερόμυλος του Γιώργου Καρατζένη, κ.α.
Όσοι θέλουν μπορούν να πάρουν την εφημερίδα στέλνοντας τα στοιχεία τους στη διεύθυνση: Τα νέα του Δρυμού, Κίρκης 2, 16232 Βύρωνας, ή στέλνοντας e-mail: kutruge@otenet.gr ή επικοινωνώντας με τον Πρόεδρο Καλό Πάνο: 6979335501 και τον αρχισυντάκτη και ψυχή της εφημερίδας Κουτρούμπα Γιώργο: 6974480377.
Εσείς που διαθέτετε INTERNET, σας δίνεται η δυνατότητα να διαβάζετε από τους πρώτους κάθε νέο φύλλο της εφημερίδας σε ηλεκτρονική μορφή στο http://www.xiromero.gr/ και στο Blog Δρυμός: http://cpt.pblogs.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο