Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Άτυχος ο Παναιτωλικός ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις, 1-1 με την Δόξα Δράμας.

Ο δεύτερος Παναιτωλικός είχε τη νίκη στα χέρια μέχρι το 96ο λεπτό της αναμέτρησης με τη Δόξα Δράμας, με το τέρμα που είχε πετύχει ο Κούσας στο 67’. Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων όμως ο Καρακώστας ισοφάρισε σε 1-1 για τους «μαυραετούς» αφήνοντας στα κρύα του λουτρού την ομάδα του Αγρινίου.
Στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός ήταν καλύτερος και πιο επιθετικός στο πρώτο ημίχρονο από τη Δόξα, είχε την υπεροχή, όμως δεν μπόρεσε να δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να σκοράρει, καθώς η αμυντική λειτουργία των φιλοξενούμενων ήταν πολύ καλή και οι Αγρινιώτες δε μπόρεσαν να απειλήσουν με αξιώσεις την εστία του Τοπαλίδη. Μάλιστα, η μεγαλύτερη φάση του πρώτου μέρους ανήκει στους Δραμινούς, όταν ο Μαρκόφσκι με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα από δύσκολη θέση λίγο άουτ και με τον Τζενάμο εξουδετερωμένο.
Στο 67' ο Κούσας έπειτα από κόρνερ με προβολή στο δεύτερο δοκάρι άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, που έδειχναν ότι θα πάρουν τελικά τη νίκη. Υπολόγιζαν, όμως, χωρίς τον Καρακώστα, ο οποίος με κεφαλιά στο 96' έπειτα από σύγχυση στην περιοχή του Παναιτωλικού έγραψε το τελικό 1-1.
Παναιτωλικός (Γιάννης Νταλακούρας):
Τζενάμο, Ρότσα, Γκόλιας, Κούσας, Εντζενγκουέλε, Μουμίν, Γκούνκελ, Θεοδωρίδης, Παππάς (60' Μπαϊκαρά), Καραμαλίκης, Μπουμάλ (55' Γκούρμα).
Δόξα Δράμας (Μιχάλης Γρηγορίου):
Τοπαλίδης, Χατζηζήσης, Γελαδάρης, Πακάλτσης, Καρακώστας, Μαραγκός, Λίμα, Μοσχάκης, Χατζηπαντελίδης, Χλωρός, Μαρκόφσκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο