Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

ΚΥΠΕΛΛΟ: Αποκλείστηκε Παναιτωλικός αφού έχασε με 0-2 από τον Ηρακλή στο Αγρίνιο.

Με δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ηρακλής επικράτησε 2-0 εκτός έδρας του Παναιτωλικού και πήρε την πρόκριση για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο «Γηραιός» ευτύχησε να προηγηθεί στο 52ο λεπτό με αυτογκόλ του Αναστασιάδη, ενώ ο Μάρα στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων «νίκησε» με κοντινό σουτ τον Τζενάμο, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.
Το αυτογκόλ του Αναστασιάδη στο 52ο λεπτό και το γκολ του Μάρα στις καθυστερήσεις του αγώνα διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα σε ένα ματς όπου ο Γηραιός είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και άντεξε στην πίεση των γηπεδούχων.
Από την πλευρά του, ο Γιάννης Νταλακούρας είπε: "Το χειροκρότημα από τους φιλάθλους μετά το τέλος του παιχνιδιού λένε πραγματικά πάρα πολλά για μένα και για τους ποδοσφαιριστές. Θέλω όμως με την ευκαιρία που μου δίνεται να πω σε ορισμένους ότι είμαστε μια μεγάλη ομάδα που κάποιοι προσπαθούν να την κάνουν μεγαλύτερη. Δεν είμαστε άνθρωποι που φωνάζουμε, αλλά την Κυριακή ήρθαμε αντιμέτωποι με έναν ανεκδιήγητο άνθρωπο που μας στέρησε πάρα πολλά. Αυτό που θέλω να κάνω γνωστό είναι ότι ο Παναιτωλικός έχει αρχίσει να φοβίζει κόσμο και κάποιοι προσπαθούν να τον σταματήσουν όσο είναι νωρίς. Συγχαίρω τον Ηρακλή για την προσπάθεια που κάνει και ευχαριστώ τον Μαρίνο για τα καλά του λόγια. Πραγματικά αξίζει κάθε επιτυχία, είναι από τους νέους ανθρώπους στο ποδόσφαιρο που αξίζει πάρα πολλά και εύχομαι η τύχη να είναι μαζί του".
Οι συνθέσεις των ομάδων:

Παναιτωλικός (Γιάννης Νταλακούρας): Τζενάμο, Παλαιολόγος (65' Γκούρμα), Γκόλιας, Κούσας, Αναστασιάδης, Γκούνκελ, Δέντσας, Θεοδωρίδης (74' Παππάς), Μπαϊκαρά, Ρότσα, Καούνος (71' Καραμαλίκης).

Ηρακλής (Μαρίνος Ουζουνίδης): Μπαντής, Κυριαζής, Κατσιαμπής, Καρλίνιος, Κανακούδης, Πίτου Γκαρσία (77' Αραμπατζής), Βουτσιάς (62' Μαρά), Ντάνι, Κομπαγιάσι (54' Ζοτ), Γιάκομπ, Χοσέμι.
http://www.contra.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο