Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Παναιτωλικός νίκησε με 2-0 τον Λεβαδειακό και κάνοντας το "τρία στα τρία" έπιασε κορυφή.

Την εκπληκτική του πορεία στο πρωτάθλημα της Football League, συνέχισε ο Παναιτωλικός. Η ομάδα του Αγρινίου για την 3η αγωνιστική επικράτησε με 2-0 του Λεβαδειακού κάνοντας το "τρία στα τρία" και "πιάνοντας" τον ΠΑΣ Γιάννινα στην κορυφή της βαθμολογίας με εννέα βαθμούς.
Ο Παναιτωλικός ήταν καλύτερος στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και θα μπορούσε να σημειώσει και άλλα τέρματα. Από την άλλη ο Λεβαδειακός ο οποίος προσπάθησε να αντιδράσει στο δεύτερο μέρος χωρίς αποτέλεσμα, έμεινε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας χωρίς βαθμο, καθώς σε τρεις αγώνες έχει ισάριθμες ήττες.
Ο Λεβαδειακός ήταν αυτό που μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και μόλις στο 7ο λεπτό έφτασε κοντά στο γκολ, αλλά από το πλασέ του Ζαχάρια η μπάλα σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Τζενάμο.
Από εκείνο το σημείο και μετά ο Παναιτωλικός ανέλαβε τα ηνία της αναμέτρησης και "έκλεισε" τον Λεβαδειακό στα καρέ του. Η πίεση αυτή καρποφόρησε στο 32', όταν ο Παππάς έδωσε ωραία πάσα στον Καραμαλίκη ο τελευταίος μπήκε στην περιοχή έκανε το δυνατό σουτ και έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του Στρατηλάτη για να κάνει το 1-0 για τον Παναιτωλικό.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Λεβαδειακός με τις αλλαγές που έκανε ο Βασίλης Βούζας προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση, αλλά η ομάδα του Αγρινίου ήταν αυτή που σημείωσε και δεύτερο γκολ.
Συγκεκριμένα, στο 78' ο Καούνος έγινε αποδέκτης της μπάλας βγήκε τετ α τετ με τον Στρατηλάτη πλάσαρε σωστά και διαμόρφωσε το τελικό 2-0 για τον Παναιτωλικό.
Ο διαιτητής του αγώνα Τοπούζης (Θράκης), έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Μπουμάλ, Γκούρμα, Ναπολεόνι, Μπάρκογλου και Τάσιτς.
Παναιτωλικός: Τζενάμο, Παλαιολόγος, Γκόλιας, Αναστασιάδης, Εντζενγκουέλε, Μουμίν, Γκούνκελ, Παππάς (77' Ρότσα), Θεοδωρίδης, Μπουμάλ (70' Δέντσας), Καραμαλίκης (62' λ.τρ Καούνος).
Λεβαδειακός:
Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Τριποτσέρης, Αλεξίου, Κόλτζος, Ταραλίδης, Μπάρκογλου, Μουρατίδης (46' Πόποβιτς), Τάσιτς, Ζαχάρια (58' Σερζίνιο), Ναπολεόνι (69'' Βασιλείου).
Πηγή: sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο