Δευτέρα 16 Αυγούστου 2010

Η Βελανιδιά γλέντησε στη Σκουρτού














Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το διήμερο εκδηλώσεων της Βελανιδιάς σε συνεργασία με το σύλλογο Σκουρτιανιτών, στις 14 και 15 Αυγούστου, στη Πλατεία της Σκουρτούς. Η Πλατεία ήταν γεμάτη από τους Σκουρτιανίτες, τους φίλους και τις φίλες της Βελανιδιάς, οι οποίοι γλέντησαν με την ψυχή τους μέχρι το πρωί.
Ο Πρόεδρος Σπύρος Φυσελιάς (τη δεύτερη μέρα, ανήμερα της Παναγίας) ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους συγχωριανούς και φίλους για την αγάπη και την συμπαράσταση που δείχνουν στις εκδηλώσεις της βελανιδιάς και του Συλλόγου και στη συνέχεια αφού προσφώνησε τους επίσημους καλεσμένους που ήταν παρόντες στην εκδήλωση, ευχήθηκε χρόνια πολλά στον Δήμαρχο Αστακού Παναγιώτη Στάϊκο για την ονομαστική του γιορτή και κάλεσε να απευθύνουν χαιρετισμούς τον Βουλευτή Ανδρέα Μακρυπίδη, τον Αλέκο Σάββα ιδρυτικό μέλος της Βελανιδιάς, τον Μπάμπη Τσελεπή πρόεδρο της Ξηρομερίτικης εταιρείας λόγου και τέχνης και τον Γραμματέα του Συλλόγου Σκουρτούς Γεράσιμο Στρατούλη.
Kατά τη διάρκεια της εκδήλωσης χόρεψε για τον κόσμο ο περσινός νικητής του διαγωνισμού παραδοσιακού χορού Βασίλης Μακρυπίδης που γοήτεψε τους παρευρισκόμενους και καταχειροκροτήηκε. Η ορχήστρα με την συμμετοχή και του φίλου της Βελανιδιάς Θανάση Αναγνωστέλου διασκέδασε τους Σκουρτιανίτες και τους φίλους μέχρι τις πρωινές ώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο