Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010

Θεατρική παράσταση στο Πρόδρομο από την θεατρική ομάδα Φυτειών.












Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή 8 Αυγούστου, στον Πρόδρομο Ξηρομέρου, μια μοναδική θεατρική ποιοτική παράσταση «Στην εποχή του Πάγκαλου-Οίκος ..αντοχής» από την θεατρική ομάδα Φυτειών.
Τα παιδιά που συμμετείχαν στην θεατρική παράσταση, η οποία είναι στηριγμένη σε πρωτογενή δημιουργία του Κώστα Βασιλείου ή Ρεντίφη και σε σενάριο Αρη Μπιτσώρη και Ηλία Κουτσονικόλα, άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις στη κατάμεστη από κόσμο Πλατεία του Προδρόμου που έμεινε μέχρι το τέλος για να χειροκροτήσει την όμορφη προσπάθεια όλων των συντελεστών.
Σκηνικά, κοστούμια, μουσική, φωτισμός έδεσαν όλα μαζί και έδωσαν το επιτυχημένο αποτέλεσμα, οι ετοιμασίες του οποίου ξεκίνησαν αρκετό καιρό πριν. Η θεατρική ομάδα με εμπνευστή την σκηνοθέτη Αθηνά Μπέτση, εισέπραξε το θερμό χειροκρότημα από το κοινό που παρακολουθούσε με αδιάλειπτο ενδιαφέρον και προσοχή την ερμηνεία των ηθοποιών που άγγιζε αυτή των επαγγελματιών!
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά της ομάδας που ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους και μας απέδειξαν το πάθος τους και την αγάπη τους για το θέατρο, σε όλους τους συντελεστές και να τους ευχηθούμε καλή συνέχεια και πάντα επιτυχίες!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο