Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

Τροχαίο με νεκρό 19χρόνο στο Μύτικα.

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 19χρονος, απο την Κανδήλα, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε συγκρούστηκε νοτιομετωπικά με ένα άλλο όχημα και στη συνέχεια ανεφλέγη, στο δρόμο Αστακού - Βόνιτσας και πιο συγκεκριμένα στο 33ο χλμ. (Ακριβώς στο δρόμο Μύτικας-Αστακός, πάνω από παραλία Λύσιμος, στη διασταύρωση με δρόμο Παναγούλας).
Το δυστύχημα έγινε στις 4 παρά 10 το απόγευμα της Παρασκευής, με τα δυο οχήματα να έχουν την ίδια κατεύθυνση, δηλαδή προς Αστακό, όταν το αυτοκίνητο που προπορευόταν σταμάτησε μπαίνοντας στη διαδικασία να στρίψει αριστερά προς Παναγούλα. Ο 19χρονος οδηγός του αυτοκινήτου που ακολουθούσε δεν κατάφερε να συγκρατήσει το όχημά του, ενώ το πιθανότερο είναι ότι είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, με αποτέλεσμα να πέσει με ορμή πάνω στο πρώτο αυτοκίνητο το οποίο ανετράπη, ενώ το δεύτερο μετά τη σύγκρουση κατέληξε πάνω σε ένα σιδερένιο πυλώνα της ΔΕΗ και πήρε φωτιά.
Ο νεαρός οδηγός εγκλωβίστηκε και βρήκε τραγικό θάνατο στο φλεγόμενο αυτοκίνητο, ενώ οι άλλοι 3 επιβαίνοντες κατάφεραν να σωθούν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα. Σοβαρά τραυματίστηκε ο οδηγός του πρώτου αυτοκινήτου σοβαρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείου Αγρινίου όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνά το αστυνομικό τμήμα Βόνιτσας.
Μέσα σε βαρύ πένθος έγινε το Σάββατο η κηδεία του άτυχου νεαρού, στην Κανδήλα με την παρουσία όλων των κατοίκων και πλήθος κόσμου.
Πηγή: http://www.aixmi-news.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο