Δευτέρα 16 Αυγούστου 2010

Επετειακή εκδήλωση για τα 100 φύλλα έκδοσης της εφημερίδας «Φυτειώτικα Νέα».











Φέτος συμπληρώθηκαν 100 φύλλα έκδοσης της εφημερίδας «Φυτειώτικα Νέα» και ο Σύλλογος Αποδήμων Φυτειωτών «Το Λιγοβίτσι» σε συνεργασία με το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Φυτειών, πραγματοποίησαν εκδήλωση-γιορτή στην κεντρική πλατεία των Φυτειών.
Αυτήν την επέτειο τιμήσανε το βράδυ της Τρίτης 10 Αυγούστου, όπου δεκάδες Φυτειώτες και φίλοι ήταν εκεί, για να γιορτάσουνε τα 27 χρόνια, από την πρώτη κυκλοφορία τους μέχρι το 100ο φύλλο της έκδοσης τους, που συμπληρώθηκε φέτος.
Η βραδιά ξεκίνησε με συντονιστή τον Ηλία Μπέτση Δικηγόρο και προσφώνηση από τον Πρόεδρο του Συλλόγου Χρήστο Σαλτογιάννη. Αμέσως μετά απηύθυναν χαιρετισμούς ο Δήμαρχος Φυτειών Παναγιώτης Τζαχρήστας, ο δημιουργός και πρώτος εκδότης της εφημερίδας Βουλευτής Ανδρέας Μακρυπίδης, ο τέως πρόεδρος του συλλόγου Παντελής Ψηλός και το ιστορικό στέλεχος της Ομοσπονδίας Ξηρομεριτών Αλέξανδρος Σάββας. Ακολούθως άρχισαν οι ομιλίες από τους:
-Παναγιώτης Κοντός, Γραμματέας και Καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών.
-Μπάμπης Τσελεπής, Πρόεδρος Ξηρομερίτικης Εταιρείας Λόγου και Τέχνης και
-Μπάμπης Κουβέλης, Επίτιμος Πρόεδρος του Συλλόγου Φυτειωτών.
Στην εκδήλωση τιμήθηκαν με αναμνηστικές πλακέτες για την προσφορά τους στο σύλλογο και στην εφημερίδα, οι τρεις πρώην πρόεδροι του συλλόγου Ανδρέας Μακρυπίδης, Παντελής Ψηλός και Μπάμπης Κουβέλης .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο