Σάββατο 10 Ιουλίου 2010

Κυκλοφoρεί το νέο φύλλο 138 της εφημερίδας «Ακαρνανία».


Κυκλοφορεί η εφημερίδα «Ακαρνανία», φύλλο 138, του μηνός Μαΐου, με 16 σελίδες, με επίκαιρα άρθρα, με νέα ιστορικά αφιερώματα, με πολλά πολιτιστικά δρώμενα, με τα νέα του Ξηρομέρου και της Ακαρνανίας και με ότι πιο σημαντικό συμβαίνει στο τόπο μας.
Μερικά από τα περιεχόμενά της: «Δήμος Ακαρνανίας» να ονομαστεί το βόρειο κομμάτι του Ξηρομέρου, Πρόγραμμα Καλλικράτης: Παραμένουν δύο οι δήμοι στο Ξηρόμερο, διαφωνία για το όνομα Ακτίου- Βόνιτσας, περιφερειακό συμβούλιο στη Βόνιτσα, όπου και να γυρίσω τα σκουπίδια με πληγώνουν.
Επίσης μπορείτε να διαβάσετε: Όλη η αλήθεια για το Πλατυγιάλι, Ανδρέας Μακρυπίδης: Η επένδυση στο πλατυγιάλι να προχωρήσει άμεσα, η θέση του Δ.Σ. Παλαίρου για την ονομασία του Δήμου, διαμαρτυρία του Συλλόγου Κωνωπίνας για την ονομασία του Δήμου, ομιλία του Δημάρχου Ανακτορίου στο περιφερειακό συμβούλιο, τοπικά νέα, το αντάμωμα καβαλάρηδων στην Κατούνα, για την επένδυση του Κατάρ στον Αστακό του καθηγητή Δημήτρη Παπανίκα, ο γιορτασμός του Αγίου Ανδρέα του Ερημίτη στο Δήμο Ινάχου, σκίτσο, κ.α.
- Όλοι οι κάτοικοι του Ξηρομέρου αλλά και οι απανταχού Αιτωλοακαρνάνες θα πρέπει να αγκαλιάσουν αυτή την προσπάθεια που γίνετε για σωστή και έγκυρη ενημέρωση από τον έμπειρο και με όρεξη Σπύρο Μπαράκο.
-Για να γίνετε συνδρομητές
θα πρέπει να έλθετε σε επικοινωνία με τον Σπύρο Μπαράκο, είτε στο τηλέφωνο 26430-31244, είτε στέλνοντας επιστολή: Σπύρος Μπαράκος Μοναστηράκι Ανακτορίου, Τ.Κ. 30002, είτε με e-mail: baracos@otenet.gr ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.akarnania.net/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο