Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

Ένας χρόνος επιτυχημένης λειτουργίας της ιστοσελίδας: Στράτος Αιτωλοακαρνανίας.


Πέρασε ένας χρόνος από την δημιουργία του stratos-etoloakarnania.blogspot.com . Ένα blog που δημιουργήθηκε ξαφνικά χωρίς πολλή σκέψη με σκοπό να συγκεντρώσει όλες τις πληροφορίες που υπήρχαν στο διαδίκτυο και αφορούσαν τη Στράτο, να δημοσιεύει ειδήσεις που αφορούν τον τους Αγρότες, τον Νομό μας, τα σημαντικότερα θέματα της κοινωνίας μας και τον Παναιτωλικό μας.
Δεν ξέρουμε κατά πόσο τα καταφέραμε αλλά οι 25.000 επισκέψεις που αναφέρει το κοντέρ μας δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε και την πίστη ότι αξίζει τον κόπο η προσπάθεια.Ο επόμενος και μεγαλύτερος στόχος που υπάρχει είναι να γίνει η σελίδα blog όλων των κατοίκων της Στράτου. Και να μας βοηθήσουν να ανεβάσουμε ακόμα περισσότερες πληροφορίες για το χωριό μας καθώς και ειδήσεις της καθημερινότητας.
Γι αυτό περιμένουμε στο e-mail του stratos-etoloakarnania να μας στέλνετε ότι υπάρχει και φυσικά δεν προσβάλει πρόσωπα και καταστάσεις και εμείς θα τα δημοσιεύσουμε. Γι αυτό το σκοπό φτιάξαμε το forum και περιμένουμε την συμμετοχή σας. Για την ώρα μετράει μόνο επισκέψεις και όχι συμμετοχή. Βέβαια σε κάθε προσπάθεια υπάρχουν και τα εμπόδια και τα παράπονα.
Το μεγάλο παράπονο του stratos-etoloakarnania είναι ότι απευθύνθηκε σε κάποιους που θα μπορούσαν να βοηθήσουν πάρα πολύ στην λειτουργία και διαχείριση.
Δεν πειράζει......
Και το δεύτερο ανήκει στον Δήμο Στράτου.
Στον οποίο έχουμε στείλει αρκετά e-mail για πολλά θέματα αλλά καμία απάντηση.
Δεν πειράζει.........
Και σίγουρα είμαστε υποχρεωμένοι να απευθύνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στα blog του Νομού με τα οποία συνεργαστήκαμε και μας βοήθησαν τεχνικά, και ακόμα περισσότερο με την διαφήμιση μας στο διαδίκτυο ώστε να μας μάθουνε. Είμαστε πάντα στην διάθεσή τους. Επίσης να ευχαριστήσουμε όλους τους υποψήφιους και νυν βουλευτές καθώς και όσους μας βρήκαν μέσω διαδικτύου για το υλικό που μας έστειλαν και στέλνουν για να τα δημοσιεύουμε. Και το stratos-etoloakarnania δεν έκοψε ούτε θα κόψει κανένα άρθρο που μας στέλνουν για δημοσίευση.
ΞΗΡΟΜΕΡΟΝΕWS: Να δώσουμε τα συγχαρητήρια στο διαχειριστή του BLOGS και του ευχόμαστε ολόψυχα να τα εκατοστίσει, καλές αναρτήσεις και καλή συνέχεια…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο