Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας «Χρυσοβιτσάνικα Νέα», που εκδίδει ο Σύνδεσμος Χρυσοβιτσάνων Ξηρομέρου «Τα Κόροντα».

Με ποικίλα και ενδιαφέροντα θέματα κυκλοφόρησε το 165ο φύλλο της εφημερίδας «Χρυσοβιτσάνικα νέα», που εκδίδει ο Σύνδεσμος Χρυσοβιτσάνων Ξηρομέρου «Τα Κόροντα».
Στην εφημερίδα μπορείτε να διαβάσετε για την Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Ξηρομέρου (Ο.Π.ΣΥ.Ξ.), υπολειτουργεί το Κέντρο Υγείας Αστακού καθώς υπάρχουν μεγάλες ελλείψεις ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, το αίτημα του Συνδέσμου να λειτουργήσει και πάλι η παιδική χαρά που βρίσκεται στην πλατεία του χωριού. Ακόμη, στο νέο τεύχος θα βρείτε ανακοίνωση-οδηγίες για την Άρδευση των Κτημάτων του ΤΟΕΒ Χρυσοβίτσας, για τους νέους Δήμους του Νομού, Ξηρομερίτικες εκκλησίες δεμένες με την παράδοση Χρυσοβίτσα-Αγία Βαρβάρα, θρησκευτικές παραδόσεις, ο ύμνος στη μάνα του Γ. Αθάνα και επιπλέον διαβάστε τα νέα του χωριού.
Μπορείτε να διαβάστε την εφημερίδα «Χρυσοβιτσάνικα νέα» ηλεκτρονικά, στο site: http://takoronta.ucoz.com/ που καλύπτει ένα μεγάλο φάσμα δραστηριοτήτων του συνδέσμου, άμεσα και έγκυρα. Για οποιαδήποτε πληροφορία, συνεργασία ή συνδρομή, μπορεί κανείς να απευθυνθεί στον Πρόεδρο του Συνδέσμου: Κώστας Γεωργούλας, Περιστάσεως 89, 18450 Νίκαια, τηλ: 6973/330607.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο