Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ακτίου-Βόνιτσας Βαγγέλης Κουτιβής ξεκίνησε δυναμικά την πορεία του, ενόψει των εκλογών της αυτοδιοίκησης.


Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ακτίου-Βόνιτσας Βαγγέλης Κουτιβής, συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς τις καθημερινές επαφές του με εκπροσώπους φορέων και κατοίκους της Κατούνας.
Στην πρώτη του ουσιαστικά εμφάνιση στην Κατούνα, αυτή την εβδομάδα, οι δημότες Μεδεώνος για άλλη μια φορά του έδειξαν την αγάπη τους, του τόνισαν ότι είναι δίπλα του και του έδειξαν το δρόμο για την αυτόνομη κάθοδο στις Δημοτικές εκλογές.
Αξίζει να τονιστεί ότι η ανταπόκριση του κόσμου είναι πολύ μεγάλη και οι συναντήσεις γίνονται σε θερμό κλίμα, γεγονός που καταδεικνύει την μεγάλη απήχηση που έχει η κίνηση της οποίας επικεφαλής είναι ο Βαγγέλης Κουτιβής.
Οι δημότες που αναζητούν την άλλη πρόταση και την διαφορετικότητα που προτείνει, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα. Οι δημότες ζητάνε μπροστάρη τον υποψήφιο Δήμαρχο Βαγγέλη Κουτιβή για να σώσουνε ότι απόμεινε, για να είναι πραγματική κίνηση πολιτών και όχι συμφερόντων, για να κάνουνε πέρα όλους αυτούς που οδήγησαν αυτό τον τόπο στην υποβάθμιση και στην παρακμή.
Ο Βαγγέλης Κουτιβής, υποσχέθηκε να αγωνιστεί για τα προβλήματα της Κατούνας και του Δήμου γενικότερα, προετοιμάζοντας τους πάντες για ένα καυτό καλοκαίρι και ένα ακόμα πιο καυτό φθινόπωρο, ενόψει των εκλογών της αυτοδιοίκησης.
Ο Κουτιβής συνεχίζει δυναμικά παρά τις φήμες που θέλουν άλλον να προτιμάται από το ΠΑΣΟΚ να είναι υποψήφιος στο δήμο, με το χρίσμα του κόμματος. Ο ίδιος συνεχίζει τις επαφές με τους ανθρώπους που θα μπορούσαν να συμμετέχουν σε ένα ψηφοδέλτιο, το οποίο όπως λέγεται θα αναδείξει ένα άλλο πρόσωπο για την τοπική αυτοδιοίκηση που ούτε λίγο ούτε πολύ θα σταθεί δίπλα στα προβλήματα όλων των δημοτών.
«ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΚΟΥΤΙΒΗ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο