Σάββατο 15 Μαΐου 2010

ΠΑΣΟΚ Αγρινίου κατά Γιαννακά

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι τρείς τοπικές οργανώσεις του ΠΑΣΟΚ Αγρινίου απαντώντας στη Σοφία Γιαννακά.
Η ανακοίνωση των οργανώσεων του ΠΑΣΟΚ έχει ώς εξής :
Με έκπληξη διαβάσαμε σε τοπική εφημερίδα συνέντευξη της βουλευτού κ Σ. Γιαννακά, να αναφέρεται στο θέμα αλλαγής Περιφέρειας του Νομού Αιτωλοακαρνανίας.
Η έκπληξή μας έγινε ακόμη μεγαλύτερη γιατί χαρακτήριζε όλους όσους υποστηρίζουμε την αλλαγή Περιφέρειας, μικρόνοες – παραπλανητές – ότι κάνουμε μικροπολιτική και ότι λειτουργούμε για ιδίο όφελος.
Οι τρεις Τοπικές Οργανώσεις ΠΑΣΟΚ Αγρινίου, εκφράζουν τη συντριπτική πλειοψηφία όχι μόνο των μελών και φίλων του ΠΑΣΟΚ αλλά και ολόκληρου του Αγρινιώτικου Λαού και όχι μόνο σε κοινή τους Συνεδρίαση είχαν εκφραστεί και είχαν ενημερώσει, τόσο τη Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Αιτ/νίας, όσο και ολόκληρο τον τοπικό τύπο και τους πολίτες για τη διάθεσή τους να παλέψουν για την αλλαγή ορίων της Περιφέρειας.
Θεωρούμε απαράδεκτο από βουλευτή του κινήματός μας να μας αποκαλεί υποτιμητικά μικρόνοες – αδιάφορους για την ανάπτυξη της Αιτωλοακαρνανίας, καρεκλοκένταυρους και ότι λειτουργούμε για ιδίο όφελος.
Εμεις σεβόμαστε τη διαφορετική άποψη της κ. Γιαννακά για μη αλλαγή της Περιφέρειας.
Πιστεύουμε όμως ότι δεν εκφράζει τις απόψεις της συντριπτικής πλειοψηφίας των μελών μας αλλά και των πολιτών του νομού Αιτωλοακαρνανίας. Προκαλούμε μάλιστα να μας καταθέσει τις απόψεις της μέσα από εσωκομματικές διαδικασίες. Φαινόμενα υπεροπτικής λειτουργίας τα ΄ χει πληρώσει το ΠΑΣΟΚ τα προηγούμενα χρόνια και έχουν καταδικαστεί από τον λαό.
Οι Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Αγρινίου θα συνεχίσουν τον αγώνα που έχουν ξεκινήσει για αλλαγή των ορίων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας με έδρα την Πάτρα, γιατί πιστεύομε ότι δεν έχουμε καμία σχέση οικονομική – κοινωνική – πολιτική – γεωγραφική – αναπτυξιακή και πολλά άλλα με την υφιστάμενη πορεία.
Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι αυτή η άποψή μας αντανακλά και τις απόψεις σε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό πολιτών τόσο στο νομό Ηλείας όσο και στο νομό Αχαΐας.
Συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε γιατί πιστεύουμε ότι ο νομός μας αξίζει να έχει τις ευκαιρίες που του έχουν στερήσει όλα αυτά τα χρόνια.
Αγωνιζόμαστε για Περιφέρεια Δυτικής Στερεάς Ελλάδας με έδρα την Αιτωλοακαρνανία.
Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΩΝ Τ.Ο. 1-2-3 ΠΑΣΟΚ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Τ.Ο. 2 ΠΑΣΟΚ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΜΠΟΥΡΔΟΥΒΑΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Τ.Ο. 3 ΠΑΣΟΚ ΑΓΡΙΝΙΟΥΤΖΟΓΑΝΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
Πηγή: http://www.e-politeia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο