Κυριακή 18 Απριλίου 2010

Κυκλοφόρησε τo 164 φύλλο της εφημερίδας «Χρυσοβιτσάνικα νέα», που εκδίδει ο Σύνδεσμος Χρυσοβιτσάνων Ξηρομέρου «Τα Κόροντα».

Με ποικίλα και ενδιαφέροντα θέματα μόλις κυκλοφόρησε τo 164 φύλλο της εφημερίδας «Χρυσοβιτσάνικα νέα», που εκδίδει ο Σύνδεσμος Χρυσοβιτσάνων Ξηρομέρου «Τα Κόροντα».
Στην εφημερίδα περιλαμβάνονται τα νέα από το επίκαιρο αυτοδιοικητικό πρόγραμμα “Καλλικράτης”, για τη Μεγάλη επένδυση του Κατάρ στο λιμάνι του Αστακού, τη Συνάντηση αντιπροσωπείας του Συλλόγου Φίλων της Βελανιδιάς με τον
Υφυπουργό Περιβάλλοντος Θάνο Μωραΐτη
, το άρθρο του Πάνου Λαζαρόπουλου «Τι φταίει;», τοπωνυμίες δεμένες με την ιστορία και την παράδοση, την Εκδρομή-περίπατος με το Σύλλογο Χρυσοβιτσάνων, ενημέρωση από τη Νομαρχία που επιμελείται ο Ταξιάρχης Σάββας, αθλητικά, ειδήσεις-σχόλια, τα νέα του χωριού του Αλέξανδρου Σάββα και άλλα.
Μπορείτε να διαβάστε την εφημερίδα «Χρυσοβιτσάνικα νέα» ηλεκτρονικά, στο site: http://takoronta.ucoz.com/ που καλύπτει ένα μεγάλο φάσμα δραστηριοτήτων του συνδέσμου, άμεσα και έγκυρα. Για οποιαδήποτε πληροφορία, συνεργασία ή συνδρομή, μπορεί κανείς να απευθυνθεί στον Πρόεδρο του Συνδέσμου: Κώστας Γεωργούλας, Περιστάσεως 89, 18450 Νίκαια, τηλ: 6973/330607.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο