Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

"Πιάνει δουλειά" η Κατασκευαστική εταιρεία, στο τμήμα 'Ακτιο-Αμβρακία. Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για πρόσληψη προσωπικού στο χωριό Δρυμός.




Ξεκίνησαν οι εργολαβίες κατασκευής του αυτοκινητόδρομου 'Ακτιου-Αμβρακία. Ο Νέος Αυτοκινητόδρομος 'Ακτιο-Αμβρακία αποτελεί προγραμματισμένο μεγάλο οδικό έργο στην Αιτωλοακαρνανία και θα συμβάλλει πολλαπλώς στην τοπική οικονομία κατά τρόπο άμεσο αλλά και στην ανάπτυξη της περιοχής μακροπρόθεσμα.
Τα θετικά στην τοπική οικονομία έχουν να κάνουν με την απασχόληση. Ένας μεγάλος αριθμός εργατοτεχνιτών, οδηγών, έκαναν αίτηση να ενταχθούν στην δύναμη των αναδόχων συμμετέχοντας στην κατασκευαστική κομμάτι.
Ο ανάδοχος κατασκευής είναι η: ΙΟΝΙΟΣ Α.Ε και θα κατασκευάσει το 2ο Τμήμα Χ.Θ. 22+500 - 26+900 (4,4 χλμ.) (περιοχή Βόνιτσας - Δρυμού). Η προθεσμία εκτέλεσης του έργου είναι 36 μήνες από την υπογραφή της σύμβασης.
Για Πρόσληψη προσωπικού, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση στο χωριό Δρυμός, στο κοινοτικό γραφείο όπου έχουν εγκατασταθεί προσωρινά τα γραφεία της εταιρείας .
Πηγή: http://cpt.pblogs.gr/
Photo art angelos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο